Art Journal Doodle 2.0

Weer een stapje verder met de Doodles….

De titel van dit blog bericht zegt het al…vandaag ga ik jullie een stapje verder laten zien in het Doodelen op een art journal pagina…
Ik heb weer een pagina uitgekozen die ik gemaakt heb met de Gellplate…hierop ga ik tekenen met een Posca marker. We gaan een stapje verder als de vorige keer…toen hielden we het eenvoudig…nu gaan we iets meer laten zien…

Zoals je in de video kunt zien gebruik ik een Stabilo All potlood om het begin op te zetten. Ga je de fout in dan kun je die heel gemakkelijk weer verwijderen met een vochtig baby doekje. Mits de ondergrond natuurlijk watervast is…ik heb gewerkt met acrylverf voor de ondergrond..dus die is watervast als het droog is…
Natuurlijk kun je dit ook met een gewoon potlood doen…maar het weg gummen is wat lastiger en de lijntjes blijven een beetje zichtbaar.
Een Stabilo All potlood doet dat niet…daar zie je later niets van terug. Ik heb voor deze pagina simpele hart vormen gebruikt en die ingevuld met kleine patroontjes…

Het is heerlijk ontspannend om te doen en je krijgt een hele andere pagina als gebruikelijk. De afgelopen dagen was het weer flink warm hier en dan kan ik boven op mijn hobbyzolder niets beginnen. Het doodelen kan ik beneden aan de eettafel doen en je bent er niet zoveel voor nodig…
De eerste schooldagen zitten er hier weer op…we moeten allemaal weer een beetje in het ritme komen en dat valt niet mee als het zo warm is…

Veel tijd om te freubelen is er niet…maar het doodelen blijf ik ontzettend leuk vinden om te doen. Ik ben super blij met mijn Posca markers, moet er maar weer eens een paar op reserve kopen…wil natuurlijk niet zonder zitten. Hieronder de link waar ik mijn Posca markers koop.

https://www.hobbyshop-online.nl/tekenen/stiften/posca/?tracking=5d4f2527c9a03

Ik zag een tijdje terug ook nieuwe paint markers bij de Action…over de oude had ik al eens een review gemaakt. Sophie wilde graag die nieuwe markers dus heb ik ze voor haar gekocht… Ik moet zeggen dat ik over de nieuwe markers niet zo tevreden ben als over de oude… Ik heb de indruk dat de kwaliteit veel minder is…ze komen heel slecht op gang en geven een beetje een kras effect…niet echt een mooie egale laag…
Sommige kleuren weer wel…maar de meeste dus niet…wil ook weer niet zeggen dat het een miskoop was…maar voor iets meer kun je beter een paar goede kleuren Posca markers kopen…

Posca markers doen het altijd…ik heb er nog nooit geen problemen mee gehad in ieder geval…soms moet je ze even “afvegen” aan een papiertje omdat je punt iets vies is geworden door het geweld wat er onder zit…maar ze blijven het goed doen.
Mijn Stabilo All potlood ben ik ook erg blij mee…ik heb een witte en een zwarte, maar de witte gebruik ik bijna nooit. De zwarte zien jullie geregeld voorbij komen in mijn video’s en daar heb ik al een tweede voor gekocht zodat ik er beneden 1 heb en boven….

Nou de week is weer doormidden…voor je het weet is het al weer herfstvakantie! Hahaha… Voorlopig niet hoor…laat de kinderen maar eerst lekker naar school gaan…veel beter voor ze…en voor moeders ook…

2 antwoorden op “Art Journal Doodle 2.0”

  1. Lieve Patricia

    Wat heb je dit weer geweldig verwoord en wat doe je dit toch allemaal goed en mooi naast je ontzettende drukke privé leven wat nu ook weer in het het wel moet zijn..Echt van mij een dikke grote pluim.

    Super wijffie ben je en nogmaals ik kan het niet vaak genoeg zeggen ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen en al zoveel geleerd. Hoop dat het nog lang zo mag blijven.
    Bedankt grote lieverd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *