Art journal met een pocket

Veel werk, maar zo leuk om te doen…een art journal pagina met een pocket

Vandaag laat ik een groot project zien…ik heb er 2 video’s over gemaakt die ik ook tegelijk online heb gezet. In deel 1 laat ik zien hoe je de basis kunt maken en in deel 2 laat ik zien hoe ik alles gedecoreerd heb met stempelafdrukjes en Tags.
Dit idee is natuurlijk niet van mijzelf, maar van Dyan Reaveley van Dylusions. Ik heb nu al een aantal workshops bij haar gevolgd en daar al zoveel van geleerd. Tijdens de workshops met spray’s leerden we hoe je pockets kunt maken, ik laat hier een simpele versie van zien.
Wil je echt leren hoe je met spray’s kunt werken en een uitgebreide pagina met meerdere pockets leren maken dan moet je echt haar workshop gaan volgen…hieronder de link naar haar Etsy kanaal waar je een linkje kunt kopen:

https://www.etsy.com/nl/listing/807127505/dyan-reaveley-online-klasse-5-zondag-24?ref=hp_rv-1&frs=1&bes=1

Ik heb een simpelere versie gemaakt en laat dat zien in mijn video’s op YouTube. In deel 1 dus de basis…hoe zet je de pagina in elkaar…ik vertel iets over de spray’s van Dylusions….ook vertel ik meer over koele en warme kleuren en hoe je ze kunt toepassen.

In deel 2 laat ik zien hoe ik de pagina’s afgewerkt heb en hoe je kunt schrijven op bijvoorbeeld een Tag. Ik laat voorbeelden zien…

Warme kleuren en koele kleuren combineren met elkaar….

Voor mij was dit even weer een groot project waar vele uurtjes werk in ging zitten…vooral het afwerken was toch wel erg veel werk…maar zo leuk om te doen….inmiddels ben ik wel een beetje achter in mijn creatief dagboekje…maar daar gaan we vandaag maar eens voor zitten…Sophie is thuis vandaag…haar juf was ziek en vervanging is te veel voor haar…ze is dan compleet van slag. Dus blijft ze in die gevallen gewoon thuis. Achter komt ze niet echt…Sophie heeft een programma die voor haarzelf gemaakt is en dat wordt tussendoor aangepast. Sophie stroomt straks als ze 18 is uit in de dagbesteding…alles wat ze dan geleerd heeft is meegenomen…

De tweede pagina…andere kleuren….

Het was vorige week toch een rare week…veel onverwachtse dingen die er voor zorgden dat alles in de soep liep…maar dat heb je soms. Je hoort het in de video al…we hadden last van wespen op zolder…ik had de afgelopen weken al af en toe een wesp gezien…maar het werd steeds erger. Ik had voor ik begon te filmen voor deze art journal pagina’s al een wesp uitgeschakeld…tijdens het filmen kwam nummer 2…ik riep nog als hij zijn broertjes maar niet ophaalt…nadat ik nummer 2 ook had uitgeschakeld kon ik weer verder filmen…ik riep nog naar mijn man dat er weer wespen waren…ik zei nog er zal toch geen nest op zolder zitten…mijn ouders hadden dat vroeger ook eens gehad…nee joh zei Gerwin…het raam heeft open gestaan…daardoor komt dat…

Nou ja toen hij donderdagochtend op zolder iets moet ophalen wat in het ketelhok lag zag hij ineens onder de balk een wespennest…ik had toch gelijk…hmmm…
Gelukkig kon er diezelfde dag nog iemand voor komen en zo kon ik vrijdagavond veilig en zonder wespen…ja heel veel dode wespen…veilig deel 2 van deze art journal pagina filmen…

Nu alleen nog schoonmaken…maar dat doe ik morgen wel…dan heb ik iets meer tijd. Want ik zei al dat het een rare week was afgelopen week….donderdag toen die “wespen meneer” net weg was belde mijn broer…hij had zijn poes Goedele dood gevonden boven op een slaapkamer toen hij uit zijn werk kwam…wij wilden net eten…dus maar snel gegeten en hup in de auto naar mijn broer in Nijverdal. Mijn broer had de poes uit het asiel gehaald nadat mijn ouders waren overleden en Goedele was toen al een volwassen poes. Ze wisten niet hoe oud want ze was komen aanlopen…ze had al een jaar in de opvang gezeten…en mijn broer heeft haar dus ruim 9 jaar gehad…dus ze was al wel oud. Maar toch was het wel even een dingetje…voor ons allemaal…maar natuurlijk het meest voor mijn broer. Hij is alleen en dan is zo’n poes wel je maatje natuurlijk, dan wil je er natuurlijk zijn voor je enigste broer.

Dit soort dingen komen altijd onverwachts…die kun je niet plannen…gelukkig was Agnes die dag al bij ons…dus zij kon gelijk op de kinderen passen…nou ja met name Sophie dan…Thomas kan wel even alleen thuis zijn….
Ach en zo is er altijd wel iets in huize Zweers…het zal ergens anders wel net zo gaan…deze week wordt een drukke week…ik hoop dat ik nog tijd vind om iets leuks te maken en te filmen…maar dan wordt het niet zo uitgebreid als vandaag… 🙂

Deel 1….
Deel 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *