Art journal page Follow your Dreams

Pagina met een glans….

Met deze pagina proberen we een beetje glans in het leven te krijgen…nee grapje hoor…ik houd er wel van om een glimmertje te gebruiken…niet te veel…maar een klein beetje mag…
Ik heb voor deze pagina de Dylusions spray’s gebruikt, de gewone inkt spray’s en een glimmer spray voor een beetje glans. Ook in het embossingpoeder zit een sparkle…

Ik ben natuurlijk weer begonnen met het Mixed media papier van Strathmore op maat te snijden voor mijn Disc Bound Journal. Het papier koop ik altijd bij Bol.com, zie het rechterblokje voor de link naar dat papier…
De pons die ik gebruik voor mijn Disc Bound journal kun je hieronder vinden, hier zal ik een link plaatsen waar deze pons te koop is. Ik gebruik de planner punch van We R Memory Keepers met de ponsjes die je er nog los bij moet kopen.

https://www.hobbyshop-online.nl/papercrafts/tools/punch-boards/we-r-memorykeepers-planner-punch-board?tracking=5d4f2527c9a03

Spray’s ik gebruik ze eigenlijk niet zo heel veel…maar voor de afwisseling is het wel heel leuk om mee te werken. Ik heb een oude postdoos omgetoverd tot een spraybox, gewoon wat velletjes keukenrol op de bodem waar alle inkt in kan trekken zodat het een beetje schoon blijft allemaal. Ik heb de sprays van Dylusion gebruikt, ik heb er een aantal…kleuren die ik mooi vind en die ik veel gebruik in mijn art journals en andere projecten. Ik moet zeggen dat ik de glimmer spray wel ontzettend mooi vind. Je ziet een mooie glans, maar niet zo erg dat je er bijna een zonnebril bij op moet zetten…
Dus als je niet zo van al die glitter houdt…maar wel een lichte glans in je werk wil dan moet je eens gaan kijken bij de Dylusions glimmer spray. Zie de link hieronder voor een mooi overzicht van alle Dylusions verf en spray’s.

https://www.hobbyshop-online.nl/mixed-media/dylusions?tracking=5d4f2527c9a03

Zelf gemaakte tekst, geprint op gewoon wit karton

Het embossingpoeder dat ik gebruikt heb in de video is al heel oud, maar is nog prima te gebruiken. Ik heb geen idee of het nog te koop is, het komt nog uit de tijd dat ik mijn webwinkel had en ik verkocht het daar. Nou ja dat is jaren en jaren geleden…
Maar er is vast nog wel zwarte embossingpoeder met een sparkle te koop. Ik weet dat Ranger het wel heeft…en zo zijn er vast nog wel meer merken die zwarte embossingpoeder met een sparkle in hun assortiment…

Oude stempel van Joy! Crafts

De clearstamp die ik voor deze pagina gebruikt heb is ook een hele oude stempel, ik vind hem prachtig en af en toe pak ik deze er gewoon nog bij. Er is helemaal niets mis om eens in je voorraad te kijken wat jij allemaal nog hebt liggen en dat eens te gebruiken. Vaak als je iets ouds gebruikt met een andere nieuwere techniek dan krijg je weer een heel ander resultaat. Het is dan ook iets wat ik af en toe gewoon doe…
Ik heb inmiddels zoveel stempels verzameld…weet wel precies wat ik heb hoor…maar als je ze eens goed bekijkt dan zul je zien dat je eigenlijk helemaal niet altijd nieuwe dingen nodig bent…tuurlijk is het hartstikke leuk om weer nieuwe dingen te kopen op beurzen e.d., maar ik ben toch wat selectiever geworden….wat moet je immers met 20 rozen stempels die allemaal op elkaar lijken…dan kun je beter je geld besteden aan andere materialen. Zoals bijvoorbeeld leuke spray’s of die heerlijke FolkArt verfjes…

Het geld wat ik bespaar op nieuwe stempels kopen kan ik weer uitgeven aan materialen die voor mij nieuw zijn zodat ik nieuwe technieken kan gaan ontwikkelen.
Heel af en toe koop ik nog wel een nieuwe stempel hoor…maar bloemen e.d. laat ik vaak toch liggen…die heb ik genoeg…net zoals vlinders…
Ik heb mijzelf tot doel gesteld om voor mijn Kerstkaarten alleen maar stempels te gebruiken die ik heb in mijn eigen voorraad…het is een andere manier van creatief denken die best leuk is…het is een uitdaging om weer nieuwe kaarten te bedenken en zo blijft het leuk om te doen….

Hoe doen jullie dat met jullie kerstkaarten bijvoorbeeld? Maken jullie elk jaar dezelfde kaarten of proberen jullie ook te variëren met oude materialen…of kopen jullie elk jaar weer nieuwe dingen? Niets is fout natuurlijk…alles is goed…ben er wel benieuwd naar…laat het mij weten in jullie reacties! Als je klikt in het rechter menu op de titel van dit bericht bij de meest recente berichten, wordt het bericht geopend en vind je onderin het bericht een ruimte waar je reacties kunt geven. Het eerste bericht wat je meestal leest is een samenvatting zonder de mogelijkheid om te reageren. Ik krijg het niet anders helaas…

Ik hoop dat ik volgende week weer wat tijd heb om te freubelen…het komt er niet echt van de laatste tijd. Ik voel mij nog steeds niet goed en heb veel last van bijwerkingen van deze antibiotica kuur…wat een rommel is het toch…
Zelfs dit weekend… die ik toch echt zo had ingedeeld dat ik wat extra rust kon pakken… loopt totaal anders…heb nog niet kunnen freubelen doordat Sophie het erg lastig heeft op dit moment. Ze is dit weekend op de logeeropvang van het zorgcentrum, maar echt rust krijgen we thuis niet….ze is ondanks dat ze niet thuis is wel op een heftige manier aanwezig…we blijven hopen dat het ooit gaat veranderen…dat wij allemaal onze broodnodige rust krijgen…
Ik krijg wel eens te horen…schijf er eens een boek over…als alles op regel is en als alles op z’n plekje is dan ga ik het toch eens overwegen…niet alleen voor mijzelf…maar ik weet zeker dat ik er anderen mee kan helpen…wij zijn niet de enigste die tegen al deze dingen aanlopen…constant in de vecht modus staan…alleen omdat je het beste wilt voor je kind…diegene die denken dat in Nederland alles zo goed geregeld is…dat is dus niet zo…hele groepen mensen en kinderen vallen tussen het wal en het schip en daar is niets goed voor geregeld. Voor de overheid bestaan ze niet…die kijken weg…
Ze passen in meerdere hokjes een beetje en daardoor in geen enkel hokje helemaal zodat er gewoon niets kan….

Eén antwoord op “Art journal page Follow your Dreams”

  1. Goedemiddag Patricia

    Wat een weer he..leuk wat j e gemaakt hebt nu met mijn lievel i ngskleuren.

    Echt leuk met die glittereffeten

    Super gaaf gedaan Ik.hopp dat snel de rust er voor je is zodat je weer lekker aan de freubel kunt.
    Di t is echt super gedaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *