Art Journal pagina: Every day…

Deze keer Oxide inkten gebruikt voor mijn art journal pagina.

Het waren even zware dagen hier in huize Zweers….beide kinderen compleet van de leg door oud en nieuw. Helemaal uit hun ritme…veel spanningen voor het vuurwerk…Thomas durft het niet echt af te steken vanwege zijn bibberarmen…Sophie ziet juist totaal geen gevaar…super laat opblijven….nou ja en dan klapt het gewoon Nieuwjaarsdag…ze kunnen niet meer.
Ze lagen dan ook elke avond daarna heel vroeg op bed zodat ze weer een beetje extra rust konden pakken…het gaf mij de mogelijkheid om mij even terug te trekken op mijn zolder en daar mijn hoofd even leeg te maken.
Ik heb dan ook een aantal art journal pagina’s gemaakt en deze die ik vandaag laat zien heb ik ook gefilmd voor jullie.
De andere pagina’s die ik gemaakt heb laat ik wel zien op Facebook en Instagram…

Dat is namelijk mijn goede voornemen…ik wil jullie vaker laten zien wat ik allemaal maak…ik film namelijk lang niet alles.
Zo heb ik onlangs ook een houdertje gemaakt voor mijn hete lijmpistool zodat deze mij niet meer omvalt als ik deze op mijn werkvlak zet. Heb er gelijk een bakje bij gemaakt waar ik mijn reserve patronen in kan bewaren. Jullie hebben het al kunnen zien in mijn vorige video waar ik de decoratie van het mini scrapalbum liet zien.

Ook heb ik een opbergsysteem gemaakt voor mijn Distress inkten zodat ik deze vaker kan gebruiken…ze zaten in een doos en dan blijven ze daar vaak ook in zitten.
Ik heb dus een opbergsysteem van cardboard gemaakt en deze staat nu op mijn werktafel, dus nu heb ik overzicht en kan ik ze gemakkelijk pakken.
Dat is wat ik ook heb gedaan in deze art journal pagina. Ik wilde een pagina maken en dan de Distress Oxide inkten gebruiken en dan twee verschillende technieken gebruiken. Ik heb de kleuren geblend met een make-up borstel en ik heb inkt opgepakt van mijn craftmat. Je kunt het allemaal wel zien in de video.

Ik heb dus ook meerdere pagina’s gemaakt met de Oxide inkten…echt even heerlijk mijn hoofd leeg maken…
Morgen gaan we hier weer over tot de orde van de dag…kinderen naar school…manlief is al weer aan het werk…ik ga het er morgen ochtend ook even echt van nemen…
Maar ook wil ik deze week verder met het uitzoeken van hobbyspullen die op zolder staan in dozen en in de kast…ook staat er nog speelgoed wat uitgezocht moet worden.
Het is zo gemakkelijk hé…zet maar neer op zolder en dan zien we het later wel…diegene met een zolder zal het vast wel herkennen…

De zolder gaat dit jaar echt mijn domein worden…ga het dus echt voor mijzelf maken en dat hoeft ook niet in 1 keer…daar ga ik mijn tijd voor nemen. Ik moet ook aan mijn gezondheid blijven denken anders lig ik er zo weer en dat willen we niet.
Ik ben echt van plan om weer een heel weekend naar de Art Specially in Nijkerk te gaan…een heel weekend genieten van dingen die ik het liefste doe…hoe mooi is dat?
Maar dan moeten we wel onze energie goed gaan gebruiken…dat is ook echt iets waar ik dit jaar beter op ga letten. De zorg om de zorg overlaten aan diegene die het ook veroorzaken…dus niet alles zelf meer willen regelen, maar anderen aan het werk zetten om dingen beter te regelen. Ik word daar immers niet voor betaald…zij wel…en dan hopen we dat de politiek eindelijk eens wakker wordt en van dat pluche af komt en gaat doen waar ze voor betaald worden en dat is namelijk het volk vertegenwoordigen en niet alleen hun eigen zakken vullen…maar dat zal wel een illusie blijven ben ik bang….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *