Art journal pagina…herfst…

Warme herfstkleuren en bladeren…

De herfst is begonnen…wat een verschrikkelijk weer de afgelopen dagen…soms is er even zon…maar dan is er ook zo ineens een mega harde bui…
Lekker weer om binnen te zitten dus en eens heerlijk aan de freubel te gaan…helaas gaat het qua gezondheid nog steeds niet top…ben al begonnen met de 3e kuur antibiotica tegen de nierbekkenontsteking….de kuren worden steeds zwaarder en steeds heftigere bijwerkingen…niet echt fijn…
Veel zin om te freubelen is er dus nog niet…maar af en toe komt er toch iets uit mijn handen…zoals deze art journal pagina…

Natuurlijk heb ik het weer gefilmd voor jullie zodat jullie kunnen zien hoe ik deze pagina heb gemaakt…ik heb lekker veel verschillende technieken gebruikt…natuurlijk weer gewerkt met mijn favoriete verfjes de FolkArt paint…hieronder nogmaals de link naar de verfjes waar ik ze ook gekocht heb…

https://www.hobbyshop-online.nl/schilderen/hobbyverven/folkart-multi-surface-acrylverf/?tracking=5d4f2527c9a03

Ik heb weer gewerkt op het mixed media papier van Strathmore, wat is dat toch fijn papier…zo veelzijdig…het kan zoveel verschillende mediums aan…
Onderin de beschrijving van mijn video op YouTube kun je alle gebruikte materialen terug vinden…

De bladeren van de onderlaag zijn goed zichtbaar….

Ik probeer elke woensdag en elke zondag een video te posten op mijn YouTube kanaal, heb je je nog niet geabonneerd op mijn videokanaal…doe dat vooral….
Je mist zo geen enkele video meer en tegelijkertijd help je mij er ook mee. Ik heb er al wel eens vaker over verteld…het reclame maken….voor mij is het een kleine bron van inkomsten…niet om van te leven…maar om een deel van mijn kosten er weer uit te kunnen halen. Ik koop namelijk al mijn materialen zelf…het is mijn hobby…en tegelijk vind ik het ontzettend leuk om jullie inspiratie te geven.
Maar hoe hoger die inkomsten worden…des te meer ik jullie kan laten zien natuurlijk…

Mijn inkomsten haal ik dus een klein beetje uit de “reclame” die ik maak en die reclame is niet zomaar…ik sta er wel achter…ik wil geen reclame maken voor artikelen die ik niet goed vind. Ik heb er dus zelf mee gewerkt en voor mij zijn ze goed bevonden…
Als ik over iets niet tevreden ben zeg ik het ook en leg ik uit waarom…maar dat wil niet zeggen dat het dan voor jullie ook zo is…jullie moeten voor jullie zelf ook altijd die overweging maken. Ik kan niet in jullie portemonnee kijken en dat wil ik ook niet…maar ook met een klein budget kun je prima uit de voeten. Dat laat ik ook geregeld zien dat je ook met een klein budget leuke dingen kunt maken.

Verder ga je vanaf 1000 abonnee’s op je YouTube kanaal ook inkomsten genereren, dan moet je echt denken in centen hoor! Voor het soort video’s wat ik maak zijn het geen hoge bedragen…maar ik moet er ook niet aan denken om andere video’s te maken…daar ben ik ook niet geschikt voor… Al die spelletjes e.d. laat ik wel aan mijn zoon Thomas over…hahaha… denk dat er wel veel meer moeders zoals ik zijn die er geen hout van snappen wat ze doen…die taal die ze dan spreken met elkaar…
En toch geniet ik er van als ik mijn zoon zo bezig zie…iets waar hij wel goed in is….voor hem is niets vanzelfsprekend…als je zo beperkt bent moet je altijd anders denken…
Ik zit inmiddels al bijna aan de 500 abonnee’s, dat is voor mij al heel veel…ben daar zo ontzettend blij mee…ben begonnen met niets en heb alles zelf opgebouwd…
Ik ga als ik de 500 abonnee’s heb eens een leuke giveaway doen…ben er al over aan het nadenken…dus houdt mijn blog en YouTube in de gaten zou ik zeggen…

Enne als je mijn video’s bekijkt op YouTube…geef gerust een reactie…zo leuk om te lezen allemaal…een duimpje omhoog is ook zo leuk…voor mij is het een soort contact met jullie…want dat is wel wat ik zo ontzettend mis van het geen workshops meer geven…al die gezelligheid…het samen iets moois maken…
Ooit hoop ik het weer te kunnen gaan oppakken…maar voorlopig gaat het gewoon niet lukken… Er gaat de komende tijd veel gebeuren op privé vlak…het is nu allemaal nog onzeker…maar ik hoop dat de rust hier thuis komt zodat ik weer een beetje Patricia kan zijn…een beetje tijd voor mijzelf…om nog meer leuke dingen te maken en mijzelf ook te ontwikkelen…

2 antwoorden op “Art journal pagina…herfst…”

  1. Lieve Patricia

    Wat een gewéldig mooie pagina heb je gemaakt ondanks alle ellende en je gezondheid is ook niet alles..op de 1e plaats ben ik supertrots op de 2e plaats heb je weer iets zo moois gemaakt. En ten 3e ik wil er voor je zijn ook al is er een afstand..Super bedankt weer ga zo door

    1. Bedankt Hellen…Ik probeer ook een tandje minder te doen…komt allemaal wel weer goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *