Art Journal pagina, Hoop is een lichtje

Art journal in Kerstsfeer

Ik had hem al laten zien op Instagram en Facebook…maar toen ik mijn telefoon nakeek bleek ik het ook gefilmd te hebben hoe ik deze pagina gemaakt had! Ik ben zo ziek geweest dat ik geen idee meer had wat ik nog gefilmd had en wat niet…ik kom nu beetje bij beetje bij en dit was dus ook een echte meevaller…ook wel eens lekker….
Ik heb de video dus voor jullie bewerkt en jullie kunnen zien hoe ik deze prachtige pagina heb gemaakt. Het is een echte Kerst pagina geworden met heel veel glimmers erin. Voor de Kerst mag dat van mij ook echt…dan mag je los gaan met alles…

Ik had weer gewerkt met verfjes van FolkArt…gewoon lekker met mijn vingers…heerlijk om te doen…het geeft mij echte ontspanning. Ik heb ook de extreem sheen verf van DecoArt gebruikt, dit is ook een goedekope verf die ook nog eens een prachtige glans geeft. Ik heb een aantal kleuren hiervan…echt de Kerst kleuren…
Natuurlijk moest ik ook weer de Glacier Paste van Nuvo gebruiken…wat is dit toch mooi spul om mee te werken. IK heb nu 3 kleuren, maar dat vind ik ook wel genoeg…heb de kleuren voor de Kerst…weet niet of ik het zo ook vaak ga gebruiken…
Maar misschien ook wel…heb meerdere producten van Nuvo die ook een mooie glimmer geven en die ook mooi zijn in andere kleuren…dus voor hele andere projecten buiten de Kerst om.

Bijpassende tekst die eigenlijk niet echt voor de Kerst bedoeld is…maar toch past…

De tekst wilde ik wat naar de achtergrond…het moest er niet zo uitspringen…maar het mocht ook niet helemaal wegvallen…
Dit heb ik opgelost door koper kleurige embossingpoeder te gebruiken zodat de tekst wat naar voren komt…maar toch niet te veel opvalt.
Ik ben echt met de Kerst bezig…kan hier zo van genieten…we hebben het gezellig gemaakt in de kamer…de Kerstboom hebben we gelijk 6 december opgezet.
Het was echt Klaas eruit…Kerst erin….kan daar zo van genieten…jullie ook?

Ondertussen ben ik druk alles aan het voorbereiden voor het decoreren van het mini Kerst Scrap album wat we op de woensdagen aan het maken zijn.
Het basis album is af…in principe kunnen de foto’s erin…wat plaatjes erbij…maar ik wil het anders…dus ik ga jullie ook laten zien dat het heel anders kan!
Daar moet ik eerst heel veel voor voorbereiden en maken…ga dat ook allemaal wel uitleggen straks in de video’s. Maar ook daar kan ik van genieten…het geeft mij een soort rust om dit te maken. Dat is ook zo belangrijk aan onze hobby vind ik…je moet er je rust in gaan vinden…je ontspanning… Elk mens heeft iets nodig waardoor je tot rust kunt komen en voor mij is dit het freubelen…met mijn handen in de verf zitten te spelen…het zit vast in mijn DNA…mijn moeder was ook zo creatief.
Wel op een andere manier als ik…maar als ze nog geleefd had (ze was nog maar begin 60 toen ze in 2010 overleed) weet ik zeker dat ze dit ook ontzettend leuk zou hebben gevonden en gezellig met mij mee had gedaan.
Ik merk ook dat mijn kinderen een beetje van dit DNA hebben meegekregen…Sophie heel veel…die is ook altijd aan het prutsen en maakt de mooiste dingen.
Thomas heeft zoveel plezier beleefd aan zijn surprise maken voor school…zag het wel…hij zat gewoon te genieten…hij vond het verven zo leuk om te doen… 🙂
Maar daar zeiden we maar niets van…het is immers niet zo stoer voor een jongen hé…Thomas is 11 en voelt zich al een grote jongen…heerlijk…ook hier geniet ik van.
Nu moet ik zeggen dat Thomas ook groot is…denk dat hij echt al wel richting de 1.80 m gaat…niet echt handig als je spieren ziek zijn natuurlijk…moet je alleen maar meeslepen al die lengte…

Nog even en dan kan de druk er weer af…Kerst vakantie…voor ons een vakantie dat we allemaal even tot rust komen en gezellig thuis bij elkaar zijn. Het is ook een tijd om het jaar nog even na te lopen…er is zoveel gebeurt…maar zoals altijd vergeten we snel alle nare dingen en blijven ons focussen op die kleine fijne dingen…de positieve dingen…daar wordt je gelukkig van…je moet niet teveel in het verleden blijven hangen…wat geweest is…is geweest…
Het klinkt misschien gemakkelijk zeggen…maar voor diegene die ons heel goed kent weet dat wij genoeg meemaken en meegemaakt hebben…het is onze manier van overleven geworden en zo houden we alles vol. Met positiviteit bereik je veel meer dan met negativiteit…

2 antwoorden op “Art Journal pagina, Hoop is een lichtje”

  1. Lieve Patricia
    Wat een ontzettende mooie pagina is het weer en wat heb je het goed uitgelegd zeg, maar ja dat is voor jou bijna normaal en het lijkt heel.simpel.
    Lieverd Wat heb je het allemaal goed verwoord en wat gun ik jou die rust en nog meer creatieve tijd. Het doet je zxo goed..geniet er van..Ik ook van jou en de inspiratie die je geeft heb ik nodig en kan ik zeker wat mee.. d a nk je wel grote lieverd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *