Art Journal pagina, Keep it Simple

Soms is er niet eens veel nodig om een leuke art journal pagina te maken. Simpel en eenvoudig kan soms ook heel mooi zijn. Dat wil ik laten zien met deze art journal pagina. Natuurlijk heb ik er weer een video bijgemaakt zodat jullie kunnen zien hoe ik het gedaan heb.

Ik heb weer gewerkt op Bristol papier…wat is dat toch heerlijk glad papier om op te werken. Ik heb 3 kleuren Distress Oxide gebruikt, wat maskingtape en blender brushes.
Natuurlijk niet die echte dure borstels…gewoon de goedkope make-up borstels. Ik had al een setje van AliExpress, maar heb er een setje van de Action bijgekocht…
Ik vind het prettig om verschillende brushes bij mij te hebben liggen zodat ik ze direct kan pakken als ik ze nodig ben. Ik maak ze aan het eind schoon en dan ruim ik ze op.
En laten we eerlijk zijn…zo duur zijn die borstels niet bij de Action….dus als je ze nog niet hebt…zou ik gewoon 2 setjes kopen…

De tekst komt uit een boekje van Tim Holtz…de Big Chat…deze vond ik er erg bij passen.
Eigenlijk zou je het altijd zo simpel moeten hebben in het leven…waarom gaat alles vaak zo moeilijk en omslachtig….ook de manier hoe we vaak met elkaar omgaan…dat is toch niet nodig… Laten we elkaar in onze waarde laten en behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wil worden…

Hier zit de eerste vakantie week er voor de helft op…Thomas zegt al 6 weken hel…hij vindt het maar niks die lange vakantie. Voor hem is dat natuurlijk ook anders. Zijn vrienden van school wonen ver weg…dat is nu eenmaal vaak zo als je naar een speciale school gaat. Ach we gaan er wel wat van maken…
Gerwin, mijn man, moet nog 2 nachten werken en dan heeft hij ook vakantie…kan de druk er echt even af… Hoewel we nog veel afspraken hebben staan de komende weken…het gaat allemaal gewoon door voor ons….maar we hoeven er niet zo vroeg meer uit de komende tijd…rustig in onze pyjama´s ontbijten…
Dat is ook vakantie gevoel…voor ons tenminste wel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *