Art Journal pagina met acrylverf

Zoveel mogelijk proberen mijn rust te pakken…afleiding zoeken van alle nare dingen…
Ik zit dus zoveel mogelijk op mijn knutselzolder…even in mijn eigen creatieve wereldje.
Zo wilde ik iets uit proberen…allemaal vlakken schilderen, daarna een vorm er om heen met zwarte Gesso. Daarna lekker doodelen met Posca markers…
Het liep allemaal iets anders dan gedacht…

Ik had een bloem getekend en de buitenkant zwart gemaakt met de Gesso…het zag er niet mooi uit. Ik was niet tevreden. Vervolgens heb ik de bloem ruim uitgeknipt…
Op een apart vel die ik eerst paars heb gemaakt met een siliconen spatel en paarse acrylverf heb ik vervolgens de bloem geplakt…dit leek veel beter… Zowel de bloem als de paarse achtergrond zijn gemaakt op het Strathmore Bristolpapier.

Ik heb de randen vervolgens nog een beetje bewerkt met een witte Posca marker. Er zit geen tekst op…ik kon mij er even geen tekst voor bedenken, dus maar besloten het zo te laten. De pagina zit inmiddels in mijn map.

Ik kreeg toen wel weer een idee voor een andere pagina, zelfde techniek…iets andere uitvoering. Deze pagina heb ik ook gefilmd zodat jullie kunnen zien hoe je dat kunt doen. Morgen komt deze video online…dus nog even geduld..

Voor zondag moeten we nog weer iets bedenken, maar dat gaat vast wel goed komen.
De inspiratie is er gelukkig nog wel…de tijd maken we er gewoon voor…
Mijn huisarts belde vanmorgen nog…hij denkt ook zoveel mogelijk mee in alles. Ik moet het kalmer aan doen…nog meer reden om op die zolder te gaan zitten prutsen…

Vanmiddag plantjes gekocht voor de tuin…morgen ze maar eens in de bakken zetten… als de zon dan ook nog weer terug komt kunnen we daar ook weer van gaan genieten.
Je moet het zelf doen allemaal…dus zorg goed voor jezelf…een ander doet het niet…
Geniet van het leven…het kan zo ineens voorbij zijn…

2 antwoorden op “Art Journal pagina met acrylverf”

  1. Hoi lieve Patricia
    Dit ziet er heel bijzonder uit. Hrt heeft iets weg van quilten. Echt super. Mooie kleuren ook. Goed van je dat je meer tijd neemt. Je ziet wat je bereikt. Lekker voor je En echt goed van je fijn dat de huisarts informeert en je niet laat vallen.
    Ik denk heel veel aan je. Maar wat een inspiratie heb jij . Fijn dat je dat deelt.
    Dag lieverd. Pas goed op jezelf. Ga zo door met je creaties. Zit alweer op het puntje van mijn stoel te wachten op het volgende filmpje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *