Art Journal pagina met een Giveaway

Een art journal pagina met een verhaal

Na een aantal super drukke dagen ben ik gisteravond even op mijn zolder gekropen en heb ik gefilmd hoe ik deze art journal pagina heb gemaakt. Aan het einde van de video vertel ik over de Giveaway…want je kunt deze pagina winnen samen met een aantal lege vellen. Zo kun je zelf ook nog lekker aan de slag en het begin is door mij gemaakt.
Kijk dus vooral de video en blijf kijken tot het eind.

De afgelopen dagen was het echt super druk hier thuis. Het is vakantie en dus zijn de kinderen thuis. Dat brengt de nodige extra zorg met zich mee…met name voor Sophie.
Gisteren moest ze naar het ziekenhuis…het gips is eraf…maar ze mag haar voet niet volledig belasten. Op de controle foto die gisteren is gemaakt bleek er nog een tweede breuk te zitten, die was de eerste keer over het hoofd gezien door waarschijnlijk de zwelling. Vanwege de spierziekte van Sophie hebben ze toch besloten om het gips te verwijderen en geen nieuw gips meer te geven. Haar spieren waren al achteruit gegaan en nog meer achteruitgang was zeker niet goed. De fysio is nu aan zet en moet haar weer op de been krijgen, maar dat is pas volgende week en gaat een langdurig iets worden waarschijnlijk. Voor nu is ze thuis en moet ze het heel kalm aan doen. Dat is best lastig voor haar…stil zitten kan ze niet…van wie zou ze dat toch hebben… šŸ™‚

Prachtige kleuren en een subtiele glans…

De art journal pagina heb ik gemaakt met de prachtige producten van Nuvo…onder in de beschrijving van de video kun je alles terug lezen wat ik heb gebruikt….
Het is zo leuk om dit soort pagina’s te maken…dit maak ik dus ook op canvas doeken… heerlijk prutsen met allerlei mooie producten.
Laagje voor laagje zie je de pagina ontstaan en hier neem ik dus ook echt de tijd voor. Zeker het drogen kost veel tijd, maar is ook erg belangrijk. Af en toe dep ik met een velletje keukenpapier of een babydoekje om wat kleur weg te nemen. Op deze manier heb ik gewoon veel controle over wat ik aan het doen ben. Ik gebruik de sprays dus ook niet als spray, maar haal er wat inkt uit met een penseel. Zo kan ik de kleur aanbrengen waar ik de kleur wil.

Foutjes maken mag en kun je bijna altijd oplossen

In de video zie je ook dat ik foutjes kan maken…maar wat er ook gebeurt…altijd de pagina afmaken…foutjes kun je oplossen…echt…
Raak dus niet in paniek maar ga gewoon door alsof er niets aan de hand is. Ik laat het zien in de video…en als je het niet kunt oplossen? Nou dan hoort het gewoon zo! Het is immers jouw kunst…jij hebt het gemaakt…dus kan het ook nooit een foutje zijn…
Dit is iets wat ik maar blijf benoemen…het is niet erg om foutjes te maken…daar leer je juist van. Zo kijk ik er tenminste tegenaan.

Bij mij kwam het “foutje” doordat ik toch iets te veel verf op mijn sponsje had…de ondergrond was niet glad waardoor het stencil niet goed strak op de art journal pagina kwam te liggen. Dat kan gebeuren en is niet erg…het hoeft ook allemaal niet perfect te zijn. Het is allemaal hersteld en als je het niet weet…
Ik heb het dus ook heel bewust laten zien in de video en hoop dat jullie dan inzien dat het helemaal niet zo erg is.

Dus ga allemaal lekker aan de slag…ga leuke pagina’s maken in welke vorm dan ook. Je kunt ook prima aan de slag in een oud boek…ga daar binnenkort wel wat meer over vertellen. Wat er nog meer aan zit te komen? Ik ga video’s maken over het inkleuren van stempels en hoe je dat op verschillende manieren kunt doen en met verschillende materialen. Er zijn nog zoveel video’s die ik wil maken voor jullie…maar meer dan twee video’s per week lukt echt niet…met twee per week heb ik soms al moeite…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *