Art Journal pagina met een servet

Soms is er maar weinig nodig om een hele mooie art journal pagina te maken, in dit geval heb ik bijna alleen maar een servet gebruikt en een beetje verf. In dit geval vond ik het zonde om er veel meer aan te doen.
Ik heb het servet erop gelijmd en een beetje verf door een stencil gesponsd en een beetje met een Posca marker wat accenten aangebracht. Tekst stickertjes erop en ik was eigenlijk al tevreden.

Ik heb weinig hoeven te knippen in de video, ik denk dat ik meer tijd nodig had om alles te overdenken en zitten te twijfelen….uiteindelijk besloten niet veel aan de pagina te doen. De pagina was al prachtig van zichzelf en je kunt het dan echt verpesten door er teveel aan te gaan veranderen. Dus al mijn getwijfel heb ik uit de video gelaten…hahaha niet zo leuk om naar te kijken…
Maar ik hoop dat jullie zo ook snappen dat je met een servet heel snel een prachtige pagina kunt maken. Natuurlijk kun je het ook voor kaarten gebruiken…heb je ook zo een prachtige kaart gemaakt waar je niet vele meer aan hoeft te doen.
De servetten heb ik online gekocht…er zijn genoeg leuke webwinkeltjes waar je servetten per stuk kunt kopen. Servetten zijn goedkoper dan bijvoorbeeld Ricepaper. Ook prachtig, maar mij toch iets te duur… De meeste servetten die je per stuk koopt zijn ongeveer 25 cent per servet…en daar kun je vaak meerdere dingen uithalen…

De tekst die ik gekozen heb voor deze pagina is eigenlijk bedoeld als oppepper…
Je kunt er voor kiezen om je hoofd te laten zakken…maar je kunt er ook voor kiezen om te blijven knokken…nooit op te geven…
Ik pep mijzelf geregeld op…als ik de moed laat zakken wat blijft er dan nog over van mijn gezin….wie vecht er dan voor mijn kinderen… Want ik vind…hoe gehandicapt ze ook zijn, ze hebben net zoveel rechten als “gewone ” kinderen…
Ik weet ook heus wel dat het zo niet werkt…ik zal gewoon zolang ik leef voor mijn kinderen moeten knokken omdat ze dat zelf niet kunnen. Helaas voor veel mensen niet eens voor te stellen, maar het is niet anders… Ik blijf wie ik ben en blijf vechten voor mijn speciale kinderen….

Ik ben eens lekker boven gaan zitten op mijn zolder en heb meerdere pagina’s gemaakt en gefilmd. Het wordt aankomende week zo vreselijk warm en dan kan ik op zolder niets beginnen. De verf is al droog voordat het uit de tube is…
Dus ik heb in het voren gewerkt…om jullie toch de komende tijd video’s te kunnen laten zien. Met die extreme hitte zit ik het liefst binnen in de woonkamer, ventilator aan…
Omdat ik niet kan stil zitten en ik iets te doen moet hebben pak ik meestal mijn haakwerkje erbij… Ik merk dat ik niet meer tegen die hitte kan…vroeger geen problemen…vond het heerlijk…

Dus er komen video’s…maar die zijn al eerder opgenomen…
Wat ik daarna ga laten zien weet ik nog niet…hebben jullie suggesties…laat ze eens horen. Als er dingen zijn die jullie graag zien…graag iets meer over willen weten…
Ik ben nog bezig met een mini scrapalbum, het prototype is klaar en ik heb al een gedeelte gefilmd. Het wordt een heel eenvoudig album zodat iedereen deze kan maken. Ook wil ik nog een video maken over de kaft en dan wil ik verschillende sluitingen laten zien.
Ook wil ik nog iets meer laten zien met de nieuwe aqua markers van de Action…je kunt er zoveel meer mee dan alleen stempels inkleuren…

Nog genoeg op het programma dus…maar er kan altijd meer bij….nu hopen dat het niet boven de 30 graden uit gaat komen de komende weken zodat ik af en toe lekker op mijn zolder kan filmen en heerlijk kan prutsen met allerlei materialen.
Van mij hoeft die extreme hitte dus niet…doe mij maar een graad of 25…warm genoeg…

2 antwoorden op “Art Journal pagina met een servet”

  1. Hoi grote lieverd

    Wat een ontzettende mooie pagina heb je gemaakt. Met mijn lievelingsdieren. Wat is ie mooi. Idd kun je veel met servetten..Dit is een zeer leuk idee. Nog niet bij stilgestaan . Dank je wel voor je inspiratie. Ik ben zo trots op je ons a bus de zware dagen die jij elke dag hebt zoveel moed en enthousiasme. Geweldig lieverd. Jij vraagt wat zou je graag willen zien..Ik zou het super tof vinden a l s je wat meer ideeën kunt laten zien met Atc. Of idd met de m werkers wat kun je er nog meer mee. Zou jij ook eens een stap voor stap video kunnen maken met silhouette stempels in combinatie met gewone distress inkt.

    Lieverd sterkte met alles. Vooral ook.met de warmte en de stappen met de kids.

    Hoop je snel te spreken.
    Dikke knuffel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *