Art Journal pagina: Respect Nature

In de video die ik vandaag op YouTube online heb gezet kun je zien hoe ik deze art journal pagina heb gemaakt. Het is een pagina in mixed media stijl, ik heb met verschillende mediums en materialen gewerkt.

De achtergrond techniek die ik gebruikt heb heet de Layering techniek. Eigenlijk blijf je laagjes aanbrengen tot je tevreden bent. Soms best moeilijk…want wanneer stop je…
Maar aan de andere kant is het ook eigenlijk altijd goed wat je doet…het is je eigen kunst…

De tekst en het plaatje komen uit een stansboekje van Art by Marlene. Ik heb ze ook al eens gebruikt op een andere pagina die ik op Instagram had geplaatst. Ik heb toen wel een andere techniek voor de achtergrond gebruikt…deze ga ik nog wel eens laten zien.
Ik vind het heerlijk om met verf aan mijn vingers te spelen met het papier….spelen met stencils….langzaam zien hoe je pagina vorm begint te krijgen.
Op de foto is het moeilijk te zien, maar onder al het geweld van de acrylverf is nog een klein beetje de eerste laag zichtbaar…

Dit is wat ik het liefste doe…dit is echte pure ontspanning voor mij…helemaal los gaan op een stukje papier en er gewoon van alles op gooien….heerlijk!
Helaas heb ik veel te weinig van die momentjes dat ik echt kan genieten van deze dingen. Ik hoop echt dat mijn rust een beetje terug gaat komen dit jaar zodat ik jullie nog veel meer kan laten zien…maar voor nu moeten we het er maar mee doen dat ik af en toe even kan genieten van het maken van dit soort art journal pagina’s.

2 antwoorden op “Art Journal pagina: Respect Nature”

  1. He hallo lieve Patricia

    Wat een gewéldig mooie art journal pagina heb je gemaakt. Je hebt er echt veen kunstwerk van gemaakt met vele varianten. Zo mooi . Ik ga er van de week ook een proberen. Heb niet zoveel materiaal maar gaat me wel lukken denk ik. Ik zal je hem laten zien ok.
    Dikke knuffel

    1. Ben heel benieuwd Hellen! Gewoon gebruiken wat je hebt! Je krijgt er vanzelf handigheid in als je het vaak doet. Je wordt dan ook vanzelf zekerder. Laat het mij maar zien hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *