ATC kaartjes met Nuvo Sparkle spray

Simpele ATC kaartjes

Deze keer laat ik 4 ATC kaartjes zien die ik gemaakt heb met de nieuwe Nuvo Sparkle spray. Nu ben ik sowieso al fan van Nuvo producten…Gunstig in prijs en zo leuk om mee te werken. De sparkle spray is dus nieuw, hieronder een link van de sprays die ik gebruikt heb voor de ATC kaartjes:

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-sparkle-spray-1660n-blush-burst-30ml?tracking=5d4f2527c9a03

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-sparkle-spray-1665n-cocoa-powder-30ml?tracking=5d4f2527c9a03

Ik laat in de video precies zien hoe je ze kunt gebruiken…je kunt er heel veel kanten mee op dus ik laat vast nog wel veel meer zien van deze sprays…
Die glimmer in de spray geeft een hele mooie glans…probeer het te laten zien in de video…maar in het echt is het natuurlijk het beste te zien.

Hieronder de link naar de video:

https://youtu.be/EsbX5oLAxS8

Onder in de beschrijving van de video op YouTube heb ik een lijst staan van alle gebruikte materialen. Heb je je nog niet geabonneerd op mijn YouTube kanaal…doe dat ook vooral…zo mis je geen enkele video meer.
Aankomende woensdag is er geen video…ik heb een hele drukke week en ga het gewoon niet redden om het allemaal op tijd klaar te hebben….
Normaal gesproken komt er elke woensdag en zondag een nieuwe video online op mijn YouTube kanaal…dan weer een art journal pagina…een kaart…ATC kaartjes en af en toe een mini scrapbookalbum…

Mijn hobby blijft mijn uitlaatklep…hier kan ik mij weer mee opladen…het blijft zo leuk om jullie hier allemaal in mee te laten delen…
Maar af en toe lukt het gewoon niet, omdat het in ons speciale gezin zo vreselijk druk is… De kinderen zijn weer naar hun speciale scholen…maar wij vliegen van hot naar her voor allerlei gesprekken zoals altijd aan het begin van elk schooljaar.
Dan lopen er ook nog bepaalde dingen helemaal niet zoals ze moeten lopen…blijven we vechten van muur tot muur…zonder overal op in te gaan…zitten we aan onze tax en is de rek eruit…nou ja die is er eigenlijk al jaren uit…maar je gaat maar door.
Mensen die in het zelfde schuitje zitten als ons snappen wel wat ik bedoel. Je gaat maar door omdat je geen keuze hebt…je kiest namelijk niet voor kinderen met forse beperkingen…het overkomt je en dan zorg je er met alle liefde die je in je hebt voor…
Je blijft voor ze vechten…tot je laatste adem…

2 antwoorden op “ATC kaartjes met Nuvo Sparkle spray”

  1. Hoi grote lieverd, wat ben ik trots op jou zeg. Ondanks de vele privé problemen die maar door blijven gaan ben jij iemand die maar doorgaat. Ik waardeer je zo en zie je nog steeds als mijn grote voorbeeld. Ik zie zoveel overeenkomsten alleen d a n zonder kinderen. Wat hoop ik voor jullie dat er spoedig verandering in komt
    Grote knokker van mij jij krijgt een grote dikke pluim. Bedankt weer voor de schitterende video en de onwijs goede ui tleg. Ga alsjeblieft zodra het kan wat ontspanning zoeken je hebt het zo nodig. Dag lieverd

    1. Gewoon blijven adem halen Hellen…opgeven dat nooit…blijven proberen om je balans te vinden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *