ATC kaartjes…

Lekker oefenen met inkleuren met potloden…

Voor de Art Specially ben ik ook nog bezig om leuke ATC kaartjes te maken. Tegelijkertijd ben ik bezig om een serie te maken over het inkleuren van stempels. Ik wil video’s gaan maken hoe je stempels kunt inkleuren met verschillende materialen en dit vooral ook wat dieper uitleg over te geven.
Dus ik ben nu vooral bezig om allerlei materialen weer uit te proberen…mateialen waar ik al heel lang niet meer mee heb gewerkt zoals de Copic markers.

Deze ATC kaartjes heb ik gemaakt op Bristol papier, dat is lekker glad papier waar je heerlijk op kunt kleuren met kleurpotlood…maar ook zeker met verschillende markers kun je hier heerlijk op kleuren.
Ik heb de kaartjes op maat gesneden, net iets kleiner dan de standaard ATC kaartjes die ik altijd uit zwart papier snijd. Zo maak ik soort van opleg kaartjes die ik dan later op mijn zwarte kaartjes kan plakken. Ik heb verschillende stempels gebruikt, 2 ervan heb ik gekocht bij AliExpress. Je kunt op de onderstaande link klikken en dan zoek je naar clearstamp bloemen, je krijgt dan een overzicht met verschillende bloemen stempels. De roos is van Carabelle en is een rubberen stempel, de rest zijn clearstempels.

Homepage Aliexpress NL

Ik bestel zelf geregeld iets bij AliExpress, maar merk wel dat het nu iets langer onderweg is als normaal. Dat komt gewoon door dat Corona virus, er gaan veel minder vliegtuigen vanuit China naar Nederland. Dus al die pakjes blijven gewoon wat langer liggen dan normaal. Maar het komt nog steeds aan…dus ik heb ook gewoon nog een bestelling gedaan afgelopen weekend.

Voor het inkleuren van mijn stempel afdrukjes heb ik gekozen voor de Posca kleurpotloden aangevuld met mijn gewone kleurpotloden omdat ik niet alle kleuren van de Posca’s had. Je kunt ze dus prima combineren…ik heb gewoon laagjes over elkaar heen gekleurd en geen terpentine of olie gebruikt om de kleuren te vervagen.
Het kleuren met verschillende kleurpotloden gaat dus ook mijn eerste video worden in de serie die ik ga maken over het inkleuren van stempel afdrukjes.
Door deze ATC kaartjes laat ik gelijk zien dat je niet alleen stempels inkleuren hoeft te combineren met het maken van kaarten. Zelfs in je Art Journal kun je stempelen en het inkleuren van stempels combineren met andere technieken.

Al mijn creatieve werk gaat de laatste tijd tussen de bedrijven door…het is best even pittig zo met Sophie thuis. Het ging dus helemaal nog niet goed met haar voet en afgelopen dinsdag moesten we naar een kinder trauma chirurg en die heeft weer nieuw gips om de voet van Sophie laten zetten voor nog eens 2 weken.
Daarna gingen ze wel weer verder kijken…voor Sophie is er weer een beetje rust terug gekomen…nu ze weer nieuw gips heeft is de pijn veel minder geworden.
Ze gaat sinds vandaag weer naar school…dus ik kom eindelijk weer een beetje aan mijzelf toe. Over twee weken zien we wel weer…daar kan ik mij nu nog niet druk over maken. Ben wel wat gewend met de kinderen en het ziekenhuis…dat scheelt enorm.

Ik ben al wel vast aan het voor genieten op mijn weekendje weg naar Nijkerk…iets heel fijns om naar uit te kijken… een heel weekend waarin ik alleen maar aan mijzelf mag denken en alle zorgen van thuis even los kan laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *