Op de groep op Facebook… Patricia´s Inspiratiehoek zijn we begonnen met een leuke uitdaging. Elke maand ga ik 5 woorden geven waar je dan zelf een project mee moet maken. Deze uitdaging is voor de maand maart en april… de maand maart is al ruim halverwege en we moeten wel genoeg tijd hebben om iets te bedenken en te maken natuurlijk.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ik laat elke 1e van de maand een nieuwe Challenge zien waarbij ik de woorden bekend maak en ik laat voorbeelden zien om iedereen inspiratie te geven en gelijk extra achtergrond informatie over de woorden en hoe je ze kunt gebruiken.

De eerste Challenge heeft als woorden paars, vlinder, inkt, rond en transparant. In de video leg ik uit hoe je deze woorden kunt interpreteren… Ik heb 3 voorbeeld Tags gemaakt om het één en ander te verduidelijken zoals je kunt zien in de video…

Drie Tags gemaakt voor de Challenge van maart/april

Ik kies voor Tags omdat deze gewoon wat gemakkelijker te maken zijn. Het kost immers niet veel tijd om een Tag te maken. De Tags ga ik uiteindelijk weer verwerken in mijn journals… deze komen in mijn junk journal… Maar natuurlijk kunnen jullie doen wat jullie willen… alles mag gewoon… een kaart, een art journal pagina… iets in je bullet journal… een mixed media project… noem maar op.

Ik ben reuze benieuwd naar jullie creaties… Je kunt ze showen in de groep op Facebook. Ik ga elke maand 1 creatie eruit halen en de maak(st)er krijgt een leuk presentje thuis gestuurd. Om mee te dingen moet je wel je creatie in het speciale album plaatsen. Er zijn verschillende methodes om dat te doen… hieronder volgen er een aantal…

Als je werkt met een laptop of computer met Windows… je gaat dan naar de hoofdpagina van de groep. Bovenin zie je tabjes staan met o.a. Discussie… daar staat ook Media tussen. Daar klik je op. Vervolgens ga je naar Albums….Challenge April ’23… foto’s toevoegen… Je kunt dan vanaf je eigen computerbestanden de foto opzoeken en uploaden. Een kleine omschrijving erbij vermelden is leuk, deze optie komt met een kleine vertraging meestal. Daarna wijst het zich vanzelf…

Mocht je een Android telefoon of tablet hebben dan gaat het als volgt… Dan kun je ook je foto uploaden mits de foto natuurlijk wel in je geheugen staat. Je opent de APP, gaat naar de groepspagina… Dan zie je links bovenaan 3 streepjes onder elkaar staan. Daar klik je op en dan zie je in dat menu wat zich open vouwt staan Albums… Vervolgens is het allemaal hetzelfde als vermeld staat bij de computer…

Hoe het gaat met een Apple systeem weet ik niet, maar ik vermoed wel ongeveer hetzelfde. Je mag natuurlijk je foto’s ook gewoon op de normale manier plaatsen, maar alleen foto’s geplaatst in het juiste album dingen mee met de maandelijkse prijs. Wat die prijs is? Nou iets leuks wat ik zelf maak…en wat elke keer anders gaat zijn. Natuurlijk voeg ik er een Tag toe die ik als voorbeeld had gemaakt.

Je mag zo vaak mee doen als je zelf wil… ik ben echt reuze benieuwd naar al jullie creaties. Natuurlijk kun je ook meedoen als je geen Facebook hebt of dat niet wilt… Ik ga ook elke maand een video op YouTube plaatsen met een uitleg over de nieuwe Challenge… dus echt iedereen kan in deze meedoen.

Patricia’s Inspiratiehoek:

https://www.facebook.com/groups/256421835765662

Door Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *