CraftEmotions Planner Album

Gave Planner om in te werken….

Een tijdje terug liet in het al zien…ik had een nieuwe planner cover gekocht van CraftEmotions die ik wilde gebruiken om mijn aquarel tekeningen in te doen. Het mooie van deze cover is gewoon dat je elk soort papier wat je maar wil erin kunt doen. Dus werk je graag op mixed media papier…of zwart…of ander papier…het kan allemaal.

Je kunt eenvoudig zelf gaatjes in het papier maken zodat het papier in de planner past. Ik maak de gaatjes met mijn We R Memory Keepers Punch Board en dat moest ik even uitvogelen hoe de ponsjes in het Punch Board moesten.

In de video op YouTube laat ik het allemaal allemaal zien… Ik vertel daar ook dat er een Die te koop is van CraftEmotions waarmee je ook de gaatjes in je papier kunt maken. Dat is misschien wel gemakkelijker, maar ik heb de Planner Punch Board en die kan ik ook gebruiken. Dus ik houd mijn geld over om andere dingen mee te doen.

Als je een kleiner budget hebt om mee te freubelen moet je soms keuzes maken…maar ik vind het ook fijn om iets te hebben wat ik voor meerdere dingen kan gebruiken. Ik had natuurlijk de Planner Punch Board gekocht om de gaatjes te ponsen voor mijn Disc Bound Journal. Maar je kunt het voor veel meer planners gebruiken, er staat een tabelletje achterop de pons.

Wat wil ik nu gaan doen met de CraftEmotions planner….nou ik wil daar mijn aquareltekeningen die ik maak bij elkaar in doen. Ik heb onlangs mijn eerste bloemen aquarel gemaakt en dat was zo leuk om te doen…ik ga er maar eens flink mee aan het oefenen. Zoals altijd…hoe vaker je iets doet…des te beter het gaat…des te meer vertrouwen je krijgt in het doen.

In het begin wil ik nog niet op heel duur aquarelpapier gaan werken…eerst maar eens oefenen op wat goedkoper aquarelpapier. Er kunnen veel pagina’s in het album…dus ik kan heerlijk los gaan met de aquarelverf. Ik wil gaan oefenen met mengen van kleuren…proberen verschillende bloemen te leren tekenen…en als ik helemaal zeker ben van mijzelf kan ik er wel eens een video over maken…nu nog niet… 🙂

Eindelijk is het weekend…het was een rare week…Thomas natuurlijk thuis…en ik ben ook even de stad in geweest voor het eerst. Ik moest naar de opticien voor een oogmeting en ik moest een nieuwe bril uitzoeken. Ik wist het wel hoor…zag alles al een tijdje niet zo helder meer. Mijn ogen waren een beetje achteruit gegaan…dus straks zie ik weer alles helden. Thomas blijft in ieder geval nog 2 weken thuis. Zijn school blijft nog even grotendeels dicht, Thomas gaat alleen op Woensdag naar school, de rest online of helemaal niets… Het is niet zoals vorig schooljaar en Thomas vindt dit ook niet prettig zo.

Voor ons is het flink aan de bak om hem te ondersteunen en aan te sturen. Gelukkig is Gerwin ook nog gedeeltelijk thuis dus die kan het ook even overpakken als het nodig is. Sophie gaat gelukkig wel naar school en naar de opvang na schooltijd, dus zij is pas vlak voor het eten thuis. Ik probeer wel even af en toe mijn creatieve rust te pakken, maar ook echte rust door even op bed te gaan liggen. Ik moet mijn energie gewoon goed verdelen.

Ik ben volop bezig met de kerstkaarten…heb er ook twee gefilmd…die komen volgende week online…snelle kaarten waar je er snel een aantal van kunt maken…maar wel anders dan anders…dat zijn kaarten waar ik van houd…

Dus voor volgende week heb ik twee video’s waarin ik leuke kerstkaarten lat zien…nu eerst weekend…ik wens jullie ook allemaal een heel fijn weekend toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *