Creatief dagboekje, foto’s toevoegen

Dubbele pagina en bijna aan het eind van het boekje

Het creatief dagboekje…ik ben bijna aan het eind van dit boekje…de maand mei is voorbij en voor de maand juni ga ik starten in een nieuw boekje. Vandaag nog een dubbele pagina waarin ik foto’s verwerk van de afgelopen dagen.

De afgelopen dagen zijn wij ontzettend druk geweest in de tuin…het is mij behoorlijk zwaar gevallen…maar het is klaar…wij kunnen genieten deze zomer.
Het was al weken blijven liggen…vooral de voortuin…we kwamen er maar niet aan toe. Het onkruid stond al behoorlijk hoog. Doordat wij zo ziek zijn geweest konden wij het ook niet en eerlijk gezegd kon het mij ook even helemaal niets schelen ook….
Maar nu ging het mij steeds meer tegen staan en Gerwin was een aantal dagen vrij…kinderen naar school…dus wij zijn aan de slag gegaan…maandag zijn we direct begonnen zodra de kinderen de deur uit waren. Eerst maar eens de achtertuin…alles opruimen…de bestrating schoon maken…naar de vuilstort…oude BBQ weggegeven aan iemand die hem goed kon gebruiken…bij ons stond hij maar in de weg…de parasol was aan vervanging toe…onze tuintafel….

Daarna begon het opbouwen…de potten weer vullen met nieuwe planten…en alles begon vorm te krijgen…dagen zijn we er mee bezig geweest…beetje bij beetje begon het vorm te krijgen. Dit jaar voor ons geen vakantie dus hebben we het vakantiegeld maar eens goed besteed. Het zwembad staat nog niet…dat komt nog wel…dan kan het echte genieten beginnen. Wij hebben al jaren een groot zwembad achter in de tuin, zo kunnen onze kinderen ook heerlijk verkoeling zoeken. Wij kunnen niet zomaar naar het zwembad of het Hulsbeek….vaak is dat veel te druk op warme dagen. Dat trekken ze niet….vandaar een zwembad in de tuin.

Bakken gevuld…onze framboos vol met heerlijke frambozen….

Mijn dagboekje moest elke dag even snel gebeuren…ik had er vaak geen puf meer voor…maar wilde ook niet te ver achter lopen. Het hoeft ook niet elke dag heel erg uitgebreid…ik laat het in de video wel zien hoe ik de pagina’s heb gemaakt.
De volgende video over het creatieve dagboekje gaan we in het nieuwe boekje voor juni verder en maken we ook elke dag weer een mooie pagina…het is zo leuk om te doen.

Het is op mijn knutselzolder ook vreselijk warm…en dan is het nog niet eens boven de 25 graden geweest…mijn verf is al droog voordat ik het op de pagina heb…de waaier verkoeld wel iets…maar kan niet aan tijdens het filmen…de waaier maakt heel veel geluid en geeft een nare zoem op de video…maar hopelijk is het snel beter….we hebben namelijk een mobiele airco gekocht…zo kan ik hopelijk straks heerlijk freubelen op een koele zolder. Zet ik eerst even de airco aan…en daarna kan ik filmen…straks is het zo heerlijk vertoeven daar…zitten we met z’n allen op zolder…hahaha

Maar als het goed is hebben we niet veel onderhoud meer aan de voortuin…er ligt een hele dikke laag boomschors tussen alle planten. Nu alleen maar water geven en verder gewoon genieten van de mooie tuin. Gisteren hebben we voor het eerst weer de BBQ aangestoken…mijn longen vonden het niet echt prettig…dus heb ik maar mooi kalm aan gedaan. Ik merk nog steeds de gevolgen van de corona…zeker als het wat warmer wordt dan ben ik een stuk benauwder….het onkruid wieden was ook best zwaar…moest vaak rusten tussendoor…dan merk je het echt wel hoor…hoop niet dat het blijvend is…

Ik ga de komende tijd ook weer andere dingen oppakken…ik wil niet alleen maar bezig zijn met het creatief dagboekje….dus we gaan weer aan de slag met art journal pagina’s en andere dingen…ook begin ik weer na te denken over Kerstkaarten…heerlijk om die te maken als de mussen van het dak vallen! 🙂

2 antwoorden op “Creatief dagboekje, foto’s toevoegen”

  1. Wat kan jij toch altijd gezellig vertellen, ik zie het dan ook helemaal voor me!! Liefs Paola

    1. Hahaha nou er komt straks een video…ga het vandaag monteren…denk dat ie maandag online komt…ik had last van een ongenodigde gast…en hij had achteraf zijn vriendjes ook uitgenodigd…denk dat je niet meer bijkomt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *