Dare to be Different

Gelukkig is het niet zo vreselijk warm meer…al hoewel de temperatuur vandaag al best weer oploopt…het is vandaag al weer 30 graden hier….nog geen druppel regen gehad hier in Oldenzaal…
Gisteren was het aangenaam…we hebben alle ramen tegen elkaar open gezet inclusief het dakraam op mijn knutselzolder. Wat was het vreselijk warm daar…al mijn verfjes zouden spontaan opdrogen daar….
Gisteravond was het heerlijk toeven op mijn zolder en toen heb ik onderstaande video gemaakt om te laten zien hoe ik deze art journal pagina heb gemaakt.

Ik heb er even heerlijk zitten prutsen….wat had ik dat gemist zeg! Ik had ideeën genoeg….daar lag het niet aan…het was gewoon veel te warm om wat te doen.
Dagen van 40 graden en dat in ons kikkerlandje….niet normaal gewoon….
Ik heb eens gewerkt op zwart papier…keer wat anders dan altijd op wit te werken…
Je krijgt er ook hele leuke spannende pagina’s van…had zelfs zo de smaak te pakken dat ik er 3 in totaal heb gemaakt en gefilmd…wat op voorraad kan nooit geen kwaad toch…

Natuurlijk heb ik weer gewerkt met mijn favoriete verfjes de FolkArt paint…alle gebruikte kleuren en materialen kun je overigens vinden in de beschrijving van de video op YouTube.
Soms moet je gewoon even out of the box denken en eens een keer iets heel anders doen als je normaal doet…krijg je eens weer iets anders dan anders. Oh ja…als je geen zwart papier hebt kun je ook altijd zwarte Gesso gebruiken om een witte pagina zwart te maken. Zelfs bij de Action verkopen ze zwarte Gesso tegenwoordig. Ik gebruik de zwarte Gesso van Dutch Doobadoo als ik met zwarte gesso moet werken…deze is mooi diep zwart en werkt heel fijn.

Deze blogpost en bijbehorende video zijn een dag eerder dan normaal. Mijn man heeft nu nog vakantie en we gaan er morgen een gezellige dag van maken…hoef ik niet meer aan de video te denken…

De komende tijd heb ik nog genoeg op de planning staan, maar natuurlijk heb ik ook tijd vrij gemaakt om heerlijk ontspannend te freubelen. Kan ik dat gelijk filmen om jullie te laten zien hoe ik het maak…zodat jullie hier weer inspiratie uit kunnen halen voor jullie eigen knutselwerkjes…
Tenminste dat hoop ik dan…daar maak ik de video’s voor…om jullie te laten zien dat het echt niet moeilijk is…jullie kunnen het echt hoor!

Ik ga nog even genieten van onze laatste dagen vakantie samen…daarna gaan we weer een beetje over tot de orde van de dag. Sophie gaat weer naar de opvang op de Losserhof, kan ze lekker spelen. Thomas vermaakt zich thuis wel…als hij zijn tablet en laptop maar heeft…en af en toe lekker buiten met vrienden zoals de meeste kinderen van zijn leeftijd. Zijn nieuwe aangepaste fiets is er deze vakantie nog niet, maar zo hierachter kan hij zich nog wel redden op zijn oude aangepaste fiets.
Zo blijft er voor mij nog wel even tijd af en toe over om te freubelen hoop ik….maar moet het niet meer zo warm worden als vorige week…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *