Distress ink vs Distress Oxide ink

Vandaag laat ik de verschillen en de overeenkomsten zien van Distress Ink en Distress Oxide inkten. Met beide kun je hele leuke dingen doen en in de video op YouTube laat ik leuke techniekjes zien. Natuurlijk zijn er nog veel meer technieken die je kunt doen met deze inkt.

Ik hoop dat na aanleiding van mijn video het duidelijk wordt wat de verschillen zijn maar ook vooral wat de overeenkomsten zijn. Zo kun je voor jezelf beslissen welke inkt voor jouw project het beste is. Ga er ook vooral mee experimenteren dan leer je vanzelf wat je er allemaal mee kunt.

Het zijn rare drukke tijden hier. Op mijn groep op Facebook heb ik er al iets over verteld. Wil je trouwens lid worden van mijn groep op Facebook? Dat kan…hieronder kun je de link er naar toe vinden. Het is een gezellige groep waar iedereen kan laten zien wat ze maken en waar ze creatief mee bezig zijn. Heb je vragen…dan kun je ze gewoon stellen…er is altijd wel iemand die het antwoord erop weet.

https://www.facebook.com/groups/256421835765662

Drukke stressvolle weken…die hebben we al achter de rug…maar er gaan er ook nog genoeg komen ben ik bang. Ik hoop dat we binnenkort weer een beetje rust hier thuis krijgen en dat we in rustiger vaarwater gaan komen met z’n allen.
Voor nu is het even doorbijten en de laatste loodjes…maar wel hele zware loodjes….

2 antwoorden op “Distress ink vs Distress Oxide ink”

 1. Duidelijk filmpje Patricia.
  Dankjewel.
  Wat er ook is, ik wens je sterkte.
  Groetjes, Els
  Ps. Wist je dat oxide inkten ook heel leuk kunt gebruiken met stempelhulp een keer of 3 de tekst stempelen en dan clear embospoeder erop.

  1. Klopt…Oxide is een Pigment inkt en die blijft langer nat en blijft op het papier liggen.
   Versamark inkt is ook een pigment inkt. Als je met gekleurde inkt stempelafdrukjes maakt en clear embossingpoeder gebruikt hoef je ook nooit meer een gekleurde embossingpoeder te gebruiken.
   Ik heb een video gemaakt over de verschillende soorten inkt, maar ik kreeg vragen over de verschillen tussen de Distress inkten…vandaar deze video…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *