Doodling en inkleuren van Gems

Je kunt natuurlijk Mandala’s tekenen, deze inkleuren… Je kunt ook flower doodles tekenen en deze inkleuren….maar ook heel leuk om te doen is om soort van edelstenen (gems) toe te voegen in je projecten. Of dat nu een Mandala is of een flower doodle…het kan beide…

Ik laat in de video zien hoe je deze edelstenen kunt inkleuren. Het is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Ik gebruik Polychromos kleurpotloden van Faber Castell, dat zijn best dure potloden, maar ze kleuren gewoon superfijn. Natuurlijk kun je hier ook gerust veel goedkopere potloden voor gebruiken, maar kies dan wel voor een wat beter merk zoals bijvoorbeeld Bruynzeel. Ik heb ook een hele oude doos kleurpotloden van Bruynzeel en deze heb ik natuurlijk ook even goed uitgetest. Bij Bol.com vindt je ook een leuke doos potloden voor een goede prijs, zie link hieronder.

Bruynzeel kleurpotloden

Zodra de kinderen weer naar school gaan ga ik een uitgebreide video hierover maken, nu lukt dat gewoon nog niet met de kinderen thuis. De grote flower doodle op de foto heb ik in totaal wel 8 uur over gedaan voor ik tevreden was. Het fijnste van zo’n tekening vind ik gewoon dat je het tussendoor elke keer even weg kunt leggen. Je hoeft het niet in één keer te tekenen en in te vullen…

Mijn inspiratie vind ik vooral op Pinterest, ik zoek dan op Zentangle Doodle en dan vindt je vele voorbeelden van allemaal leuke patroontjes. Ik pak er dan meestal kleine deeltjes uit die ik dan weer gebruik in mijn eigen tekening. Het is echt heerlijk ontspannend om te doen.

Helemaal in deze tijd hebben we die ontspanning wel even nodig…de tijden worden steeds gekker…nou ja voor ons persoonlijk veranderd er niet zoveel…ik kom er zelf toch niet meer uit in de avonden…de kinderen liggen dan al lang in bed en dan ben ik gewoon thuis.
Ik heb wel met verbazing vanavond naar het journaal gekeken…wat zijn er toch rare mensen op de wereld…ik snap het echt niet meer hoor…waar haal je het vandaan om een winkel te plunderen…in Eindhoven gingen ze helemaal los…zo veel is er vernield…mij is geleerd om van andermans spullen af te blijven…maar blijkbaar hebben deze mensen heel veel aan opvoeding gemist…ja voeding zullen ze wel gehad hebben…maar dat “op” zijn de ouders vergeten of vonden ze niet nodig.

Ik kan hier gewoon vreselijk boos om worden….snap ook echt niet waar ze zo moeilijk om doen….dat wordt nog wat als ze een keer echte tegenslag krijgen…ik heb echt zoiets van stel je toch niet aan…doe eens even normaal…waarom altijd maar weer het randje opzoeken…doe gewoon eens wat je gevraagd wordt…we leven hier met z’n allen samen hoor…je bent hier niet alleen! Je mag best je mening geven….je hoeft het niet overal mee eens te zijn….dat ben ik ook niet…maar om vervolgens zo belachelijk te gaan doen…dingen vernielen…plunderen…nee dan hoor je niet in een samenleving thuis…tenminste niet in mijn samenleving….en ik denk in niemand zijn samenleving…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *