Dutch Doobadoo mal…hoe werkt het precies…

Mal DD Ticket, nr. 470.713.732

In de video van vandaag laat ik zien hoe je kunt werken met een mal van de Dutch Doobadoo. Ik heb een simpele ticket mal gebruikt om zo goed de basis te kunnen uitleggen. Gelijk geef ik een aantal tips…
De video had ik een tijdje geleden al opgenomen…maar het kwam er maar niet van om het verder te bewerken. Vanwege mijn gezondheid heb ik er uiteindelijk voor gekozen om er geen ondertiteling bij te geven…daar gaat gewoon veel tijd in zitten…
Het gaat nog steeds niet echt top met mijn gezondheid en ik moest veel naar het ziekenhuis de laatste tijd.

Ik heb deze video op verzoek gemaakt en wilde daarom ook niet meer wachten met het posten van deze video. Dan maar even geen ondertiteling…het is niet anders…
Onderin de beschrijving van de video kun je precies terug lezen wat ik allemaal heb gebruikt….je kunt dit soort kaarten met hele basic materialen maken die je vast wel hebt liggen thuis.
Deze mal kun je natuurlijk voor allerlei soorten kaarten gebruiken, dus niet alleen voor de Kerstkaarten. Ik heb er wel een Kerstkaart van gemaakt omdat ik nog volop bezig ben met het maken van Kerstkaarten.

Het wil allemaal nog niet zo vlotten de laatste tijd…ik heb een tijdje terug wel besloten om een aantal zorg taken wat betreft de kinderen naast mij neer te leggen en wat meer rust voor mijzelf te nemen. Ik ben dan soms ook heerlijk aan het freubelen en film af en toe ook wel wat om een voorraadje op te bouwen, maar echt heel veel Kerstkaarten maak ik niet…kan mij er gewoon niet altijd toe zetten…
Komt ook wel dat ik het zo veel leuker vind om met mijn handen in de verf en inkt te zitten…mixed media is echt helemaal het einde voor mij…
Misschien toch nog maar een paar kaarten in die stijl maken dan…maar of dat volgende week gaat lukken…we zien het wel…

8 antwoorden op “Dutch Doobadoo mal…hoe werkt het precies…”

 1. Lieve Patricia

  Wat een super leuke ticketmal heb je er van gemaakt.

  En die uitleg zo goed zo rustig en zo fijn.
  En het resultaat is zo gaaf.

  Bedankt probeer je crea momentjes te vinden.. je hebt ze nodig e n je verdiend het en maakt ons happy

 2. Hoi Patricia,
  Wat een duidelijke mooie uitleg
  Ik Zou daar wat meer over willen weten ik heb een mal nr 470713317 ziet er ingewikkeld uit pfff
  Ik hoop dat je meer laat zien,
  Hartelijke groetjes marisa

  1. Ik zal er eens naar kijken…heb die mal zelf niet.
   Heb al wel snel even gekeken op het blog van Dutch Doobadoo. Het is een heel veelzijdige mal volgens mij.
   Ik heb hier de link voor je: https://dutchdoobadoo.blogspot.com/search?q=470.713.317
   Misschien dat je zelf al wel een beetje een idee hebt…
   Dat vind ik altijd het moeilijke aan een mal van de Dutch Doobadoo, er zit nooit een beschrijving bij hoe je ze moet gebruiken.
   Maar ze hebben wel prachtige mallen die nog eens betaalbaar zijn ook! 🙂

  1. Ik ga binnenkort nog weer een mal behandelen op mijn YouTube kanaal, dan ga ik er ook wel even een andere mal met 3 lijnen bij pakken.

  1. Het beste kunt u gaan kijken op het blog van Dutch Doobadoo. Hier is een zoekfunctie waarin u het nummer van de mal kunt ingeven. U ziet dan alle blog berichten over deze mal. U ziet dan voorbeelden en u ziet hoe u deze mal kunt gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *