De titel van dit bericht zegt het al… een nieuw begin… we laten er ons niet onder krijgen. Al jaren heb ik een blog bijgehouden, eerst op Blogger en later hier op WordPress. Helaas vond een crimineel persoon het leuk om mijn oude blog te hacken ondanks alle voorzorgmaatregelen om mijn blog te beschermen.

Ik ben niet de enigste heb ik gemerkt in mijn omgeving, ik ben al vele berichten tegengekomen de laatste weken. Ik heb samen met hulp wel geprobeerd om te redden wat er te redden viel. Uiteindelijk om erger te voorkomen heb ik het hele blog verwijderd. Ontzettend jammer natuurlijk want er zat super veel tijd in, maar het is niet anders. Nu begin ik gewoon opnieuw.

Ik ga nu ook gelijk een aantal veranderingen doorvoeren. Dingen aanpassen zoals ik ze graag zie. Zo heb ik ook het contactformulier verwijderd. Dat gaf alleen maar heel veel spam en ik was er behoorlijk druk mee om alles in goede banen te leiden. Jullie kunnen mij op zoveel andere manieren bereiken. Bijvoorbeeld via Facebook, er staat een icoontje boven aan deze website met een directe link. Ook kun je een directe link vinden naar mijn YouTube kanaal waar je allerlei leuke video┬┤s kunt vinden.

Bij elke video vindt je in de omschrijving van de video ook verschillende mogelijkheden hoe je mij kunt bereiken mocht je vragen hebben. Dus geen contactformulier meer op dit blog.

Het blijft natuurlijk jammer allemaal en het is iets wat je nooit hoopt te overkomen. Ik ben er ook echt een aantal dagen goed ziek van geweest. Heb zelfs getwijfeld of ik nog wel weer een blog wilde opstarten… zoveel werk teniet gedaan door hoogstwaarschijnlijk een rot jong op een zolderkamertje die geen idee heeft wat hij heeft aangericht. Losgeld wilde hij… het liefst in Bitcoins. Nou dacht het niet…

Hij stuurde mij een mail… ik heb nog even getwijfeld om terug te mailen en hem de huid vol te schelden… maar daar schiet ik niets mee op. Kost je alleen maar veel negatieve energie.

Dus rug recht… uithuilen en opnieuw beginnen… dat is wat we gaan doen.

Door Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *