Embrace Your Journey

Art Journal pagina gemaakt met FolkArt verf.

De kerstdagen zijn weer voorbij…wel blij toe hoor….we hadden een flinke ziekenboeg thuis met griep en veel gesnotter. Ikzelf gelukkig ben redelijk de dans ontsprongen…heeft die griepprik toch nog geholpen.
Maar daar stond tegenover dat lekker eten er niet echt bij zat met dat nieuwe gebit van mij…zelfs nadat de kaakchirurg nog een flinke splinter uit mijn onderkaak had gehaald wilde het eten nog niet echt lukken. Het komt vast wel weer…moest geduld hebben zei de kaakchirurg.

Ik heb toch nog even lekker op mijn hobbyzolder gezeten en deze art journal pagina gemaakt. Even een uurtje relaxen en lekker kliederen met verf.
Mijn mini scrap album is ook klaar en gefilmd, deze video komt aanstaande woensdag online. Terwijl ik op mijn zolder zat en om mij heen keek…ik moet nodig alles eens flink gaan opruimen…wat een zooi…echt niet normaal meer…
Dus dat wordt mijn volgende grote project waar ik mij eens in vast ga bijten…hahaha niet letterlijk dan…maar mijn gewonnen weggevertje van AliExpress heeft wel de toon gezet.
Ik ben eens gaan kijken bij de Action en heb een paar nieuwe lade bakken gekocht en ga alles eens goed uitzoeken.
Dus ook afscheid nemen van sommige half afgemaakte projectjes…dan kan ik in januari met een schone lei beginnen.

Wat ik ook in het nieuwe jaar ga filmen is een “flip through” van mijn Disc Bound Journal, dan kunnen jullie ook eens zien hoe ik al mijn art journal pagina’s bewaar.
Verder heb ik nog best veel ideeën wat ik allemaal nog wil gaan filmen voor jullie.

Ik was ook even helemaal klaar met de kerst kleuren en heb daarom voor mooie vrolijke kleuren gekozen…deze art journal pagina is maar met 3 kleuren gemaakt, maar door kleuren te mengen als ze nog nat zijn krijg je weer nieuwe kleuren.
De bloemen heb ik eerst gestempeld op tissue papier zodat ik ze nog mooi kon verschuiven voordat ik ze vast ging lijmen met Amsterdam Medium Matt.
Ik gebruik altijd de Matt versie en niet de Gloss…de Gloss blijf je zien namelijk.
De bloemen vielen toch iets te veel naar de achtergrond en vandaar dat ik ze toch nog bewerkt heb met sterk verdunde acrylverf.
Dan komen ze net iets meer naar boven, maar springen er niet te veel uit doordat je dezelfde kleuren gebruikt als in de achtergrond.
Als je acrylverf sterk verdund met water kun je zelfs aquarel achtige technieken doen, maar als de verf droog is dan wordt het niet meer geactiveerd. Je kunt er dus hele leuke dingen mee doen….ik werk graag met verf…laagje over laagje…

De komende dagen is er even helemaal niets…oudjaarsdag is voor mij altijd een drukke dag. Ik bak namelijk zelf altijd oliebollen…niet alleen voor onszelf…maar ook voor de buren en anderen die gezellig even bij ons thuis een bakkie koffie doen en dan een zakje oliebollen meenemen. Vooral de met appel en rozijnen gevulde oliebollen gaan als zoete broodjes…
Het is dan gewoon echt even gezellig…maar wel heel druk…ik ben altijd blij dat het nieuwjaar is…en daarna…dan gaan we weer in de structuur…
Kids naar school en de opvang…manlief weer aan het werk…en ik hopelijk weer wat meer tijd voor mijzelf en hopelijk een beter jaar als het dit jaar was.
Ik wens jullie allemaal alvast een heel goed uiteinde…pas op je vingers als je vuurwerk gaat afsteken…ik kan mijn kwasten niet missen tenminste…dus ik steek geen vuurwerk af… 🙂

2 antwoorden op “Embrace Your Journey”

 1. Hoi lieve Patricia
  Wat heb je weer een super mooie pagina gemaakt .je hebt gelijk deze kleuren zijn weer prettiger dan alleen de kerstkleuren effe klaar mee nu. De pagina is echt super mooi en fijn die uitleg.
  Ondanks de drukte de ziekte en alles waar je mee te maken hebt heb je wel weer iets geweldigs gemaakt. En de uitleg is echt super.
  Dank je wel.
  Succes met bakken en spreek je snel.
  Een grote pluim verdien je.
  Lieve groetjes

  1. Dank je Hellen…we gaan er 2 heerlijke dagen van maken. Enne niet te vergeten woensdag het laatste deel van het scrapalbum, wordt wel ergens in de avond.
   Gaan nieuwjaarsdag ook lekker genieten… 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *