Fijne Kerstdagen en een goed uiteinde

Via deze weg wil ik iedereen een heel fijne Kerst toewensen en een gelukkig, creatief en gezond 2023. Ik ga even genieten van wat gezinstijd en we gaan flink op de rem trappen…het is broodnodig…rust in de tent…

In het nieuwe jaar gaan we gewoon weer verder. De video’s op YouTube zijn al ingepland, die gaan gewoon door…hebben jullie tijdens de kerstvakantie ook mooi wat te kijken! 😉

We zijn 1e kerstdag lekker thuis en 2e kerstdag moet mijn man werken en ga ik gezellig met Sophie koffie drinken bij mijn broer… Thomas heeft toch geen zin en blijft thuis. Ook geen probleem zeg ik dan altijd…hij red zich wel eventjes…

Oudejaarsdag is het hier traditiegetrouw oliebollen bakken en is het een zoete inval van mensen die oliebollen komen proeven. Mijn moeder deed dit vroeger altijd en sinds haar overlijden heb ik dat stokje overgenomen en ik kan daar zo van genieten.

Het leven kan kort zijn…geniet van alle kleine momentjes…die zijn het ook waard. Tot volgend jaar!

3 antwoorden op “Fijne Kerstdagen en een goed uiteinde”

 1. Hoi Patricia

  Ik wens jou en je familieleden ook mooie feestdagen toe en een gezond 2023.
  Het leven is kort inderdaad daarom moeten we proberen te genieten.
  Ik heb dit jaar mijn vriend verloren door een ongeluk. Dat zegt hoe snel het kan gaan.
  Voor volgend jaar staat er hier ook veel knutselplezier op het programma.
  Er is genoeg wat ik bij jou gezien heb wat ik nog wil maken.
  Dus kijk weer naar die tijd uit.
  Geniet van de feestdagen en dan zeg ik tot volgend jaar weer 🙂
  Groetjes van Ine Hendriks

 2. Lieve Patricia ,
  Ik wens je ook en je familie, een heel fijne Kesrdagen en vooral een gezond en moge al je wensen uitkomen in 2023.
  En heel veel creatief,

  Een warme groet van Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *