Fijne Paasdagen

Via deze weg wens ik iedereen fijne Paasdagen toe, wij gaan in ieder geval er van genieten met elkaar als gezin. Sophie komt voor het eerst een weekend thuis en we zijn dus weer even compleet.

Morgen heb ik een video al gepland staan op YouTube, ik laat een doodle pagina zien in mijn zwarte Dylusions journal. Ik heb een nieuw stencil gebruikt van Dylusions die heel veelzijdig is en waarmee je tijdens het maken van een pagina al weer nieuwe ideeën krijgt.

Abonneer je dan ook vooral op mijn YouTube kanaal om geen video meer te missen want voor woensdag aanstaande heb ik ook al een video klaar. Daarin laat ik zien hoe ik mijn aquarel bloemen art journal pagina maak.

https://www.youtube.com/channel/UCYTqvcUC1h0B5SBdZzLIUWw/

Zoals gezegd ga ik heerlijk genieten van mijn weekend, we halen Sophie straks op van het zorgcentrum en we brengen haar 2e Paasdag weer terug naar de woongroep. Het gaat goed met haar, ze begint steeds meer haar draai te vinden. Wij gelukkig ook thuis, maar ik ben wel heel blij dat ze weer even gezellig thuis is.
Dit is ook waarom we die grote stap hebben genomen, nu kunnen we genieten van de mooie momenten samen met haar. Op het zorgcentrum wordt goed voor haar gezorgd en heeft ze inmiddels al vrienden en vriendinnen gemaakt.

Natuurlijk gaan we aan de freubel saampjes…dat is ook iets wat we graag doen samen…het weer wordt toch niet zo bijzonder dus we nemen het er lekker van. Genieten van het mooie weer hebben we afgelopen dagen wel gedaan. Ik ben woensdag met Sophie naar het tuincentrum geweest en we hebben lekker samen een ijsje gegeten…want wat was het mooi weer…dit zijn dus die leuke dingen die we samen kunnen doen…

Vanaf nu dus weer even in die relaxstand…dan kunnen we volgende week er weer tegenaan!
Fijne Pasen allemaal en geniet van alle kleine dingetjes…

2 antwoorden op “Fijne Paasdagen”

 1. Lieve Patricia

  Wat fijn om.te lezen.
  Heel veel plezier met elkaar.
  Fijn om het gezin compleet bij elkaar te hebben. Fijn ook dat jullie de rust langzaam vinden.
  Prettig dat het goed gaat met Sophie.
  Ondanks het weer hoop ik dat jullie vredige rustige paasdagen hebben.
  Maak er met elkaar wat van.
  Denk aan jullie.

  Dikke knuffel
  Hellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *