Gelukkig Nieuwjaar

Leuke weggeefactie op mijn YouTube kanaal

Om te beginnen wens ik iedereen een heel gelukkig, gezond en vooral ook creatief nieuwjaar toe. Dat we maar een beter jaar mogen krijgen zonder al te veel Corona…maar ik ben bang dat we er ook dit jaar gewoon mee zullen moeten dealen.

Ik wil het jaar wel positief beginnen vandaar dat ik er ook een leuke weggeefactie uitgooi op mijn YouTube kanaal. Je kunt alleen maar meedingen als je een reactie achterlaat bij de video zelf, dus niet hier of op Facebook.

We hebben deze week nog vakantie, maar volgende week gaat hier het “normale” leven ook weer beginnen. De kinderen gaan gelukkig weer gewoon fysiek naar school…veel beter voor ze…een goed vast ritme… Helaas staat onze kalender inmiddels ook al weer vol afspraken zowel online als buiten de deur.

Toch ga ik proberen om echt tijd voor mijzelf vrij te maken om te gaan freubelen… filmen gaan we de komende tijd even anders doen…we zijn al begonnen met slopen op zolder. Het is er behoorlijk stoffig nu en het klinkt holler als normaal. Half februari komt het dakkapel en dan wordt het langzamerhand weer wat beter.

Ik ben gewoon niet zo van die verbouwingen…al die rommel…al dat stof… nee… het kan mij niet snel genoeg gaan nu. Maar het moet eerst slechter worden zeggen ze altijd voor het weer beter wordt.

Ik moet de laatste dingen nog in mijn schuifdeurkast pakken en dan kunnen alle boekenplanken er ook af…we gaan ook de muren aanpakken en er komt een nieuwe vloer in… we moeten wel. Mijn vloer wordt straks wat groter en daar ligt gewoon nog niets…daar is allemaal nog gewoon beton op de vloer.

Dus al met al een best grote verbouwing…maar het wordt wel heel mooi straks. Ik ga de komende tijd beneden zitten filmen…heb het statief en de lampen al naar beneden gezeuld…kan ik aan de eettafel straks gaan zitten. Dus we hebben wat extra dingen in onze woonkamer staan de komende weken…. Gelukkig is de kerstboom eruit…die staat weer op zolder achter de schuine kanten…die mag na Sinterklaas weer naar beneden.

Vinden jullie het ook zo kaal nu die kerstboom eruit is…al die gezellige lampjes… was toch ook wel erg gezellig… Mijn zoon Thomas is blij dat al het Kerst gedoe zoals hij dat noemt weer op zolder staat. Hij is er niet zo van…dat heeft hij van mijn vader…die had dat ook net zo. Hij moet er van ons mee dealen…en anders gaat hij maar op zijn kamer zitten mokken. Het is ook een echte puber ondertussen… 🙂

Sophie gaat morgenavond weer terug naar de woongroep…dan begint het voor haar ook weer. De vakantie zit er dan weer op. Ze vindt het wel fijn om haar medebewoners van de groep te zien net als de meeste begeleidsters… ze ziet er ook wel weer tegenop…maar dat is ook niet zo gek natuurlijk. We hebben fijne weken gehad samen…

Tijd om weer aan het werk te gaan…en dat gaan we ook weer doen. Ik heb nog steeds die workshop mixed media online staan die je kunt volgen voor slechts € 4,99. Deze blijft ook online staan en onbeperkt terug te kijken op zowel YouTube als Facebook.

We gaan weer video’s maken en woensdag is er mijn eerste echte video, dan laat ik zien hoe ik die journal uit de weggeefactie heb gemaakt. Verder gaan er sowieso elke woensdag en zondag weer video’s komen en als ik tussendoor tijd heb ook op andere dagen een extra video. Dus abonneer je vooral op mijn YouTube kanaal om geen enkele video meer te missen.

2 antwoorden op “Gelukkig Nieuwjaar”

  1. Ook de beste wense voor 2022 vooral gezondheid
    Ook een creatief jaar
    Had her eerder moeten wensen ,want het is alweer 8 januari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *