Gelukkig Nieuwjaar en mijn plannen voor dit jaar

We zijn weer begonnen, de vakantie is voorbij. Als eerste wil ik jullie dan ook allemaal een heel gelukkig, gezond en vooral creatief nieuwjaar wensen. De eerste video is vandaag weer online gekomen…en er gaan nog vele volgen dit jaar.

Mijn eerste video is nog een gewone video, maar ik heb de koffie break video’s ook nieuw leven ingeblazen. Koffie break video’s zijn korte video’s waarin ik snel iets uitleg of tips geef. Een video dus die je snel even tussendoor kunt kijken…dus wil je even pauze…een kopje koffie of thee…dan kun je tegelijkertijd zo’n video bekijken.

Ik heb geen vaste dagen voor deze koffie break video’s, ze komen zoals ze komen zeg ik dan maar. In ieder geval is er elke woensdag en elke zondag een video…en welke dat is dat is dan een verrassing.

Ik moet wel zeggen dat ik blij ben dat al die rare dagen weer voorbij zijn. Hoewel het altijd heel gezellig is…kerstdagen…oud en nieuw… maar het gaat mij altijd zo snel…die dagen vliegen voorbij. Hoewel wij deze keer echt even rust hebben gepakt en dat was ook wel nodig.

Gelukkig heb ik al meerdere video’s opgenomen in het voren zodat ik even wat materiaal heb, want de komende weken zullen drukke weken worden vol afspraken. Sophie gaat beginnen met de trauma therapie en ook het hele gebeuren op het Roessingh gaat starten. Het gaat pittig worden zowel natuurlijk voor Sophie als mijzelf. Ik moet ook echt even weer helemaal alles opnieuw plannen en gaan bekijken wanneer ik wat ga doen.

Vandaar dat ook die korte video’s weer terug gaan komen. Ze zijn snel te maken en ik kan er op een filmdag meerdere snel filmen. Het monteren en afwerken kan dan later tussendoor nog wel. Er was ook vraag naar…meerdere mensen gaven aan dat ze die video’s prettig vonden… dus een win win situatie voor iedereen.

Maar natuurlijk blijven de gewone video’s ook tussendoor komen. Ik kan niet alles zo kort gaan benoemen. Voor een aantal dingen ben je nu gewoon eenmaal meer tijd nodig.

Natuurlijk hebben we voor dit jaar nog veel meer plannen…we gaan nieuwe lives doen op YouTube. Gezellig een avond samen aan de freubel… dus dat gaan we eens uitdenken en plannen.

Natuurlijk mijn groep op Facebook… Patricia’s inspiratiehoek… die gaan we ook verder ontwikkelen…maar die plannen staan nog een beetje in de kinderschoenen. Ik moet eerst even duidelijk hebben hoeveel tijd ik overhoud voor alles.

Voor dit jaar heb ik mij namelijk voorgehouden om echt aan mijzelf te denken…natuurlijk gaan de kinderen voor…maar wel tot op zekere hoogte. En dan met name de afspraken rondom de zorg voor de kinderen. Diegene met zorg voor een naaste weet wel wat ik bedoel. Soms wordt je bedolven onder de afspraken en formulieren die je moet invullen en hol je van de ene naar de andere afspraak. Je doet dit eigenlijk allemaal in je vrijetijd terwijl diegene waar je die afspraken mee hebt er tijdens werktijd zitten en er nog voor betaald krijgen ook.

Dit jaar ga ik blokken maken in mijn agenda voor dat soort dingen. Buiten die blokken geen afspraken. Wie het eerst komt wie het eerst maalt…daar gaat het gewoon op neerkomen. En de ene afspraak is gewoon belangrijker dan de andere hoewel zij dat natuurlijk heel anders zien. Maar daar ga ik mij niet meer druk om maken. Ik bepaal en niet zij…

We zullen het gaan zien…maar het is wel een goed voornemen voor dit nieuwe jaar!

Maar ik ga straks zeker een dag voor mijzelf plannen waarin ik aan de freubel kan… ga filmen…nieuwe dingen uit ga denken… Dat ga ik doen op als Sophie naar de leerboerderij gaat…dan heb ik mijn handen vrij.

We gaan er dus nog op terug komen allemaal…maar we zijn in ieder geval begonnen… het nieuwe jaar is gestart.

6 antwoorden op “Gelukkig Nieuwjaar en mijn plannen voor dit jaar”

  1. Heel verstandig om ook aan jezelf te denken en met blokken te gaan werken Ik wil dat ook gaan proberen . Heb dat al eens eerder gedaan maar het ging al snel mis en daar ging mijn goede bedoeling weer.
    Ik ben ook zo iemand, als er iemand belt laat ik alles vallen en pas me weer aan aan de wensen van anderen.
    Dat moet ik afleren.
    Dus goed van je dat je dat zo gaat doen. Ik neem mijn petje voor jullie af

    Groetjes Ine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *