Gesso resist techniek

Resist techniek achtergrond
Achtergrond gemaakt met de Resist techniek

De vakantie is weer ten einde…we zijn gisteren weer begonnen met het “normale” leven en gaan er weer vol tegenaan. In de vakantie waren de kinderen jarig, dus ze hebben beide gisteren getrakteerd op school, in de taxi en Sophie ook op de opvang.
Ik had het mijzelf niet zo moeilijk gemaakt deze keer, had immers niet veel tijd om de traktaties te maken. Dat moest maandag allemaal nog gebeuren. Ik had voor de vakantie al friet spekjes gekocht en rode snoepveters. Dit heb ik in bakjes (kant en klaar van de Hema) gedaan en de rode veter was het Ketchup. Ik had ook nog grote witte marshmallows en dat was de mayonaise. Sophie heeft meegeholpen met de ketchup…dat was ook haar idee…
Helemaal onderin het bakje zat nog een klein cadeautje met daaroverheen een servetje zodat de frietjes er bovenop konden. Ik heb weer heel wat bakjes moeten maken. Dat is dan het nadeel van een tweeling…maar ik ben er wel in 1 keer van af! Dat is dan wel een voordeel…hahahaha.

De frietjes veilig verpakt in plastic voor de taxi rit naar school.

We hebben een fijne rustige vakantie gehad en ik heb veel YouTube video’s gekeken en weer heel veel inspiratie opgedaan. We gaan dus weer vrolijk verder met waar we voor de vakantie mee geëindigd zijn. In de vakantie zelf heb ik weinig gefreubeld. Ik heb wel gehaakt…liep inmiddels al een beetje achter bij mijn temperatuur deken…dus even weer een beetje bijgehaakt. Ook heb ik nog wat ideeën verwerkt in mijn Bullet Journal. Die had ik wel meegenomen met een paar markers, stickers en wat basis dingetjes in mijn etui. Helemaal zonder lukt mij niet echt denk ik….

Ik ben vandaag weer begonnen met een video te posten op YouTube en het is een korte video over de Resist techniek geworden. Een leuke techniek die je op veel verschillende manieren kunt doen.
Ik gebruik in deze video Gesso en Distress inkt, iets wat de meesten wel in huis hebben denk ik. Je kunt hier leuke achtergronden mee maken, niet alleen voor Art Journal pagina’s maar ook zeker voor kaarten.

Ik ga vanaf nu weer proberen om elke woensdag en elke zondag een video te posten. Het gaan niet alleen maar video’s over Art Journal pagina’s meer zijn, er is zoveel dat ik jullie nog wil laten zien. Wat hebben wij toch een leuke hobby…saai is het zeker niet. Je kunt er alle kanten mee op en er zijn zoveel technieken die je kunt doen.
Iets wat ik ook zeker ga laten zien is alcohol inkt, dat is zo leuk…. Je kunt er zoveel leuke dingen mee doen. Mijn Bullet Journal staat weer vol leuke ideeën…dus nog genoeg te doen de komende weken….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *