Op Facebook hebben we een ontzettende leuke groep waar je veel inspiratie kunt vinden. De groep heet Patricia´s Inspiratiehoek… speciaal bedoeld voor jullie allemaal waar jullie al jullie gemaakte creaties kunt laten zien en op die manier weer anderen tot inspiratie bent.

Veel regels zijn er niet, je mag echt al je gemaakte creaties laten zien. Het maakt dus niet uit of je een bepaald merk hebt gebruikt of je werkt met goedkope materialen. Maak je kaarten… scrapalbums… art journal pagina’s… junk journals… noem maar op. Zelfs brei, haak en borduurwerkjes mogen jullie laten zien!

Een van de weinige regels zijn dat je geen linkjes mag plaatsen naar o.a. Youtube video´s anders dan die van mijn eigen kanaal. Die privilege is alleen voor mij voorbehouden. Het is dus niet bedoeld om reclame voor jouw eigen kanaal te gaan maken of voor jouw eigen Instagram account.

Maar de aller aller belangrijkste regel is dat je lief moet zijn naar elkaar toe. Vindt je iets niet leuk… helemaal prima maar scrol dan door. Geen nare reacties…die worden echt niet geaccepteerd. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat ook iemand die net begonnen is zijn/haar creaties kan laten zien.

Iedereen is ooit begonnen…dus ook die pro die de mooiste creaties maakt heeft ooit mindere projecten gemaakt en dat is ook helemaal niet erg. De link naar de groep vindt je hieronder…

https://www.facebook.com/groups/256421835765662

Bij aanmelding moet je eerst een aantal vragen beantwoorden, dit ook puur voor mijzelf zodat ik weet waar jullie interesses liggen. Ook moet je de voorwaarden van de groep accepteren… voorwaarden die ik hierboven al heb genoemd.

Ik ga ook leuke dingen weggeven aan groepsleden…leuke giveaway acties… Ik maak als ik een video maak voor YouTube vaak meerdere projecten. Eerst om dingen uit te proberen…daarna nog eens voor het filmen… Ik kan niet alles zelf bewaren dus ik geef graag dingetjes weg.

Ook ben ik nog bezig om een soort challenge uit te werken, daarover later meer. Privé is het momenteel razend druk, dus ik moet mijn tijd goed indelen en heb niet veel tijd over. Mijn blog ben ik ook nog volop mee bezig om in te delen…er moeten natuurlijk nieuwe berichten geschreven worden.

Maar dat gaat allemaal goed komen…ik voel mij verder goed… natuurlijk voor zover dat nog mogelijk is gezien mijn gezondheidsproblemen. Ik ben positief ingesteld gelukkig, dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.

Dus ben je nog geen lid van Patricia’s Inspiratiehoek? Meld je dan snel aan en doe gezellig met ons mee. Ik beheer de groep overigens niet alleen… ik heb hulp van mijn linker en rechter hand zoals ik haar altijd noem… Yolanda 🙂

Samen keuren wij berichten goed…of heel af en toe af… accepteren wij aanvragen van een lidmaatschap. Ik ben heel blij dat Yootje mij helpt, zou dit absoluut niet alleen kunnen…

Door Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *