Houder voor hot gluegun

Mijn hot gluegun houder…zelfgemaakt natuurlijk….

Jullie hebben hem misschien al eens voorbij zien komen in een video…mijn hot gluegun houder. Ik heb hem zelfgemaakt en omdat deze toch wel erg handig is wil ik hem met jullie delen.
Ik had een video gezien op YouTube en daar maakten ze zoiets…ik dacht gelijk die wil ik ook! Nu heb ik hem niet exact nagemaakt…ik kan mij immers toch nooit houden aan een werkbeschrijving…geef er altijd mijn eigen draai aan…maar ik heb mij wel laten inspireren door haar video…hieronder een doorklik naar haar video…
Ik heb gewoon het ribbelkarton van een oude doos gebruikt en hier dun zwart papier omheen geplakt. Voor het ovaal waar het lijmpistool in komt te vallen heb ik een ovale Die gebruikt, daar heb ik gewoon langsheen getekend met een potlood en daarna het ovaal uitgesneden met een mesje….
Ik heb dus waarschijnlijk een andere afmeting als de houder van de video, maar ik heb gewoon de afmetingen aangehouden zoals het uitkwam met het karton van de doos. Ik heb de houder namelijk gemaakt uit de flappen van de doos.

Een oude tegel of stukje glas had ik ook niet…dus heb een stukje van een siliconen bakmatje afgeknipt en dat erop gelijmd. Ik heb mijn lijmpistool nu ook altijd bij mij staan op mijn werktafel, hij valt niet meer om als ik er mee aan het lijmen ben…en ik heb nu ook altijd nieuwe lijmpatronen bij de hand.
Ik gebruik hem niet super veel…het zijn echt die momenten dat ik andere dingen aan het freubelen ben. Ik ben wel super blij met mijn lijmpistool, deze is al best oud, maar doet het nog prima. Het fijne ervan vind ik dat er een aan en uit schakelaar op zit…ik kan hem dus gewoon even uitzetten als ik hem niet gebruik en later weer aanzetten…hoef niet elke keer de stekker in en uit het stopcontact te halen.
Ik heb ook nog wel andere liggen waar dus niet zo´n schakelaar aan zit…die gebruik ik nooit meer…
Hieronder nog een link naar het lijmpistool wat ik heb…mocht je ook een lijmpistool willen met een aan en uit schakelaar…kan het echt adviseren…

https://www.hobbyshop-online.nl/lijmpistool-mini-lage-temperatuur-aan-uit-knop?tracking=5d4f2527c9a03

Vandaag heb ik verder een klungel dagje…geen tijd om te freubelen helaas…misschien morgen nog even…en dan is het ook al weer bijna weekend…wat gaat deze week toch snel….de dagen vliegen echt voorbij.
Hoewel ik mij ook niet echt fit voel…echt ziek ben ik ook niet…ach jullie kennen het misschien wel…maar we gaan gewoon door…blijven adem halen zeg ik altijd en dan komt het wel weer goed…hoop niet dat ik griep krijg in ieder geval…zitten we niet op te wachten. Maandag is mijn man jarig en hoewel we geen verjaardag vieren…tenminste niet met visite…maken we het natuurlijk wel gezellig met de kinderen.
Zondag natuurlijk eerst nog een nieuwe video…best wel even pittig weer twee video´s per week, maar wel ontzettend leuk en zo moet ik mijzelf gewoon dwingen om even heerlijk ontspannen te gaan zitten freubelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *