Junk journal…de pagina’s invullen

Snelle pagina’s voor je junk journal

Vandaag laat ik in mijn video op YouTube zien hoe je de pagina’s kunt invullen voor je junk journal. Ik laat een aantal simpele basis pagina’s zien zodat je er een soort dagboekje van kunt maken in Vintage stijl. Ik gebruik zelf geprint designpapier en allerlei rest spulletjes die ik nog heb liggen.

Deze pagina’s maak je puur op het gevoel, maar zorg er wel voor dat je een beetje eenheid houdt in je journal. Dat kun je heel simpel doen door bepaalde materialen terug te laten komen…bepaalde kleuren te gebruiken of bepaalde techniekjes terug te laten komen.

Show ook vooral je eigen gemaakte pagina’s! Ik ben reuze benieuwd wat jullie er van maken! Dat showen kun je prima doen op de groep op Facebook…Patricia’s Inspiratiehoek.

https://www.facebook.com/groups/256421835765662

Inmiddels heb ik op YouTube weer een mijnpaal bereikt waar ik super trots op ben…de teller heeft de 3000 abonnees bereikt…voor mij dus een reden om binnenkort weer een leuke Giveaway te organiseren. Ik weet al wat het gaat worden…maar dat houd ik nog even voor mijzelf…binnenkort meer hierover op YouTube!

Hoewel het soms best lastig is alles te combineren blijf ik vast houden aan mijn wereldje…ik vind namelijk dat ik ook recht heb op momenten dat ik “gewoon” Patricia kan zijn…niet constant in die zorgstand hoef te staan…bezig moet zijn met die zorg om die zorg…daar wordt ik immers niet voor betaald… Tuurlijk mijn gezin gaat voor…maar niet ten koste van alles…dat heb ik jaren gedaan en heeft mij persoonlijk niet veel meer opgeleverd dan heel veel extra en vaak ook onnodige stress…

Dus ik blijf hier ook zeker mee doorgaan…heerlijke momenten voor mijzelf waarbij ik mijn camera aanzet om jullie ook mee te kunnen laten genieten…een win win situatie toch?

Hoewel ik komende week nog wel wat dingen wil doen…ga ik dat weekje erop toch even andere me-time nemen…we gaan dagjes uit en gaan genieten dat we voor even weer een gezin zijn als andere gezinnen…en daarna zit voor ons de zomervakantie er al weer op.

De kinderen gaan dan al weer naar school…wat zijn die weken razend snel gegaan… In september staan er ook een aantal dingen op het programma…één daarvan is de Art Specially in Nijkerk…ik heb nog een kaart van vorig jaar toen het niet doorging in maart…

Op 18 en 19 september staat er een beurs gepland…maar ik twijfel nog of we er heen gaan of niet. Ik heb het er met mijn vriendin Agnes al over gehad…we twijfelen beide… We gaan het even op z’n beloop laten en beslissen kort voor die tijd…een heel weekend gaat het toch niet worden…Sophie is thuis dat weekend en ze moet zondags al op tijd terug naar de woongroep…. maar ook twijfelen we vanwege de Corona…we zijn er beide goed ziek van geweest…dus we weten beide ook heel goed hoe dat is en zijn daarom misschien wel wat voorzichtiger…

We zijn al een aantal keren naar het leukste feestje op gebied van stempelen e.d. geweest…het was altijd genieten…je kon er leuke nieuwe technieken en artikelen zien… leuke mensen ontmoeten en ideeën met elkaar uitwisselen…

Zucht… die stomme Corona heeft niet veel goeds gebracht hé…nou ja soms ook wel… ik denk dat we ons allemaal wat meer bewuster zijn geworden dat je moet genieten van het leven…dat je niet altijd moet rennen en vliegen…veel van ons hebben daardoor het freubelen weer (her)ontdekt…ach zo heeft alles altijd z’n goede en slechte kanten…

Nou ja…het is nog niet zover…we hebben nog tijd genoeg om te beslissen…nu eerst nog genieten straks van ons weekje als gezin…niet te ver in het voren kijken…heeft toch geen zin…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *