Junk journal ideeën boekje

Vandaag laat ik in een video zien hoe ik een begin maak in mijn junk journal ideeën boekje. In dit boekje ga ik allerlei producten en technieken uitproberen. Niet alleen om te zien hoe ze uitpakken, maar ook om er weer nieuwe ideeën van te krijgen.

Mijn boekje gaat een boekje in Kerststijl worden…ik ga deze gebruiken om mijn kerstkaarten voor dit jaar mee te maken. Ik kan kleurencombinaties maken…nieuwe producten uit testen en tegelijk kijken of alles wel bij elkaar past. Het geeft niet als het helemaal verkeerd uitpakt…beter in dit boekje dan op een project wat ik aan het maken ben.

Ik kan dit boekje ook altijd blijven gebruiken, leg het weg als de kerstkaarten gemaakt zijn en pak het weer als ik een kerstkaart wil maken. Of als ik een kaart wil maken en ik wil wat inspiratie opdoen…dan blader ik ook vaak door journals…daar is dit boekje natuurlijk ook geschikt voor.

Het mooie is dat dit boekje met goedkope en rest materialen gemaakt is, dus de drempel is veel lager om hier iets in uit te gaan proberen. Ik laat het dan ook zeker zitten als iets niet mooi of gelukt is. Ik schrijf erbij wat ik gedaan heb…op deze manier leer je ook nog eens van gemaakte fouten en maak je ze niet zo snel weer.

Dit is ook geen boekje om te delen met anderen…dit is puur voor jezelf…maar ook dit is dus een manier van een junk journal maken… Je maakt dus eerst een basis journal en daarna ga je hem invullen zoals je dat zelf wil… Je hoeft dus niet die vintage stijl te maken als je dat niet leuk vindt! Je hoeft ook geen met thee gekleurd papier te gebruiken!

Mijn laatste video voor mijn vakantie…ik ga het even een paar daagjes rustig aan doen…wel lekker aan de freubel natuurlijk en misschien zet ik mijn camera nog wel even aan…maar mijn telefoon gaat op stil…even geen afspraken…niet rennen en vliegen van de ene naar de andere afspraak…stapels formulieren invullen…mails nakijken en beantwoorden…nou ja alleen als ik zin heb…maar ik MOET even niets meer. Dat is ook wel heel fijn hoor, het was hier zo hectisch de laatste maanden…

Na mijn vakantie ga ik op YouTube een leuke giveaway doen…ik heb weer een mijlpaal bereikt…3000 abonnees…zo ontzettend blij mee! Ik blijf mij maar weer verbazen…zoveel leuke reacties altijd…heel af en toe een mindere…maar daar doen we niet zoveel op uit. Mijn ervaring is dat je daar het beste niet op kunt reageren en gelukkig kun je ze dan blokkeren als ze door blijven gaan. Blijkbaar hebben sommige daar een dagtaak aan…ik doe liever andere dingen dan overal negatieve reacties op geven en mensen uitlokken naar bepaalde reacties zodat ze door kunnen gaan met hun negatieve reacties. Get a life denk ik dan…zoek een hobby! Ga leuke creatieve dingen maken zodat je je kunt afreageren in je creaties!

Maar goed…ieder zijn ding…ik ga gewoon lekker door met video’s maken en hopelijk andere inspireren om zelf ook aan de slag te gaan zodat ze de mooiste projecten kunnen maken waar ze ook weer trots op kunnen zijn. Dan is mijn missie geslaagd en ben ik ook gelukkig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *