Kaart met een bonus Art Journal pagina

Het bewijs dat je nooit zomaar restjes moet wegvegen…

Ik heb het al veel vaker verteld…als ik bezig ben met een kaart…met een art journal pagina…ik heb altijd extra papier naast mij liggen zodat ik van de restjes ook nog iets leuks kan maken. Mijn bedoeling was hier om een kaart te maken die ik zou gaan verwerken in mijn mini scrapalbum dat we op de woensdagen aan het maken zijn.
Jullie weten ik ben niet van de foto’s…maar een leuk kaartje…leuke plaatjes…gedichtjes…dat zijn de dingen die ik verwerk in mijn albums…

Nou ja terwijl het kaartje ontstond…ontstond er ook gelijk een mooie art journal pagina…Dezelfde technieken…maar toch een heel ander resultaat.
Ik heb al veel vaker gezegd dat je alle mixed media technieken ook prima kunt gebruiken voor je kaarten. Het hoeft niet altijd op een canvas of in je art journal…
Ik heb eigenlijk een soort oplegkaartje gemaakt die je ook prima op een basiskaart zou kunnen plakken en dan heb je al een kaart gemaakt…

Prima oplegkaartje om een kaart mee te maken in mixed media stijl….

Alle materialen die ik heb gebruikt kun je terug vinden in de beschrijving van de video op YouTube…
Zoals jullie wel weten gaat het met mijn gezondheid niet echt top…ik heb dan ook een aantal weken terug de beslissing genomen om in vele gevallen een stap terug te doen…zeg maar in de ziektewet….
Nu kun je als moeder van twee zorgintensieve kinderen zoals ze dat zo mooi noemen natuurlijk nooit in de ziektewet…daar bestaat geen ziektewet voor…
Maar ik heb die stap wel genomen om voor één keer eens aan mijzelf te denken en niet altijd aan een ander…ik moest ook wel wilde ik dit vol gaan houden allemaal…
Nu zit ik dus geregeld op mijn zolder te prutsen tussen al het ziekenhuis gebeuren door en maak mijn hoofd leeg door dit soort dingen te maken zoals ik jullie vandaag laat zien.

Art Journal pagina voor mijn Disc Bound Journal

Nou ja en als ik dan zo heerlijk bezig ben dan kan ik natuurlijk ook even de camera aanzetten en alles gaan filmen.
Het filmen doe ik met mijn telefoon en die heb ik altijd bij me als ik boven aan het freubelen ben…net als mijn tablet…zo kan ik snel even op Pinterest bijvoorbeeld kijken voor net dat beetje inspiratie die ik dan nog mis…
Maar meestal zit ik zo heerlijk in die flow en maak het in één keer af…ik haal inspiratie uit dingen die ik op mijn tafel heb staan. Ik heb altijd mijn tafel gevuld met mediums die ik veel gebruik zoals de meeste van mijn Nuvo producten en mijn verfjes van FolkArt.
Ik heb ook altijd verschillende papier soorten bij mij liggen en een Disc Bound Journal met verschillende soorten lege vellen papier of pagina’s die nog niet af zijn…
Op deze manier kan ik altijd iets pakken als ik nog een restje van iets op mijn craftmat heb liggen. Ik doe dat overigens altijd…maar dat knip ik altijd uit mijn video’s die jullie zien op YouTube…zo blijft het voor jullie overzichtelijk…

Ik heb het al niet eens altijd meer in de gaten als de camera aan staat…zeker niet als ik zonder geluid opneem wat ik ook geregeld doe. Dan monteer ik daar later een stukje voor waarin ik het uitleg wat ik ga laten zien…
Dus als ik af en toe even uit beeld ben…dan weten jullie in ieder geval dat ik in een heerlijke flow zat en even niet meer in de gaten had dat ik aan het filmen ben… 🙂
Dus het maken van video’s is niet zo belastend om te doen…het is juist een soort ontspanning…kan mijn hoofd weer heerlijk leeg maken.
Waar wel heel veel tijd in gaat zitten is de ondertiteling van de video’s op YouTube en dat is iets wat niet altijd lukt helaas. Dan kom ik daar gewoon niet aan toe…
Dat gaat allemaal wel weer komen…eerst zijn er belangrijkere dingen…we moeten eerst zien dat we weer helemaal fit gaan worden…

2 antwoorden op “Kaart met een bonus Art Journal pagina”

 1. Lieve Patricia

  Wat een inspiratie heb jij zeg.
  Wat een mooie pagina heb je er van gemaakt.
  Fijn dat je even goed ondanks de problemen met je gezondheid je terug kunt trekken.
  Doe dit maar lekker is goed voor je En super fijn dat je het deelt met ons.
  Sterkte en fijn weekend verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *