Kerstkaart in Mixed Media stijl

Kerstkaart gemaakt met mixed media technieken

Vandaag laat ik een Kerstkaart zien die gemaakt is met mixed media technieken…dezelfde technieken die je ook in je art journals kunt gebruiken.
Ik hoor wel eens…leuk die art journal pagina´s…maar ik maak kaarten….
Nou je kunt al die technieken ook gebruiken voor je kaarten, dat laat ik zien in de bijbehorende video op YouTube.

In de omschrijving van de video kun je precies zien wat ik allemaal gebruikt heb voor deze kaart. Ik heb weer spulletjes van mijn favoriete merk Nuvo gebruikt. Het blijft heerlijk om mee te werken…maar voor deze kaart heb ik eigenlijk niet eens zo heel veel gebruikt…soms kun je ook teveel gebruiken. Door het simpel te houden krijg je vaak de mooiste resultaten. Je geeft het product dan de kans om zijn werk te doen…

Veel verschillende structuren en laagjes…

Het is zo ontzettend jammer dat je de glans niet goed kunt zien op de foto´s…in de video kun je het een beetje zien als ik de kaart wat heen en weer beweeg…
maar de kaart is zo mooi kerstig geworden door die producten van Nuvo. Hieronder de link van die leuke Nuvo shimmer poeders. Vooral de gouden past perfect bij een Kerstkaart.

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-shimmer-powder-golden-sparkler-20ml?tracking=5d4f2527c9a03

Natuurlijk moest ik ook het nieuwe Glacier Paste gebruiken voor nog meer glimmers… het mag bij een Kerstkaart vind ik al die glimmers…dan mag je gewoon net een beetje meer uitpakken als je normaal gesproken zou doen.
Ik heb alles gewoon weer op een basiskaart van de Wibra geplakt…soms als je gewoon iets minder uitgeeft aan het ene kun je net weer dat beetje meer uitgeven aan het andere. Dat is altijd mijn motto geweest…er is niets mis mee om soms gewoon voor iets van de Action te kiezen…waarom meer betalen denk ik dan…

Dat geeft mij wel de mogelijkheid om dan juist voor andere dingen wel voor een goed merk te gaan. Zoals mijn aquarelpapier of mijn Bristol papier…die koop ik wel van een goede kwaliteit en daar betaal je dan ook gewoon voor….
Maar om te beginnen met iets adviseer ik toch altijd om te beginnen met iets goedkoper papier…je kunt dan eerst lekker oefenen en dan is het ook niet zo erg dat je iets weg moet gooien omdat het niet goed gelukt is.

De herfstvakantie is weer ten einde…ik heb heerlijk wat rust kunnen pakken tussen alles door en we hebben ook echt genoten als gezin de laatste dagen. Dat was ook wel even weer nodig…even opladen voor alles wat nog komen gaat…
Ik was eigenlijk van plan geweest om woensdag naar de KreaDoe te gaan, maar ik heb besloten om dat toch niet te doen. Het kan gewoon niet…met de auto er naar toe…daar de hele dag slenteren en dan nog weer terug naar huis…dat gaat niet goed komen…
Er gaat de komende tijd nog zoveel gebeuren…ik moet mijn energie die ik heb…en dat is niet zoveel de laatste maanden…goed verdelen. Die beurs komt volgend jaar wel…
Ik ga in maart wel naar de Art Specially…die beurs ga ik echt niet missen…of ik moet iets breken…hahaha je weet het nooit natuurlijk…maar daar kijk ik echt naar uit…
Al hoop ik dan wel dat die nare mensen van dit jaar thuis blijven die niets goed vonden…die overal iets op aan hadden te merken…die brutaal iedereen aan de kant duwden omdat zij vonden dat zij meer recht hadden om vooraan te staan i.p.v. even netjes op hun beurt te wachten…die geen rekening hielden met de mensen die minder goed ter been waren…ach jullie begrijpen vast wel wat voor soort mensen ik bedoel…
Dat zijn niet die gezellige mensen met wie ik wil kletsen op zo´n beurs, met wie ik kan praten over mijn passie….maar ik laat mij mijn pret ook niet bederven door dit soort mensen, want ik weet dat zij sterk in de minderheid zijn gelukkig…ik hoop dat jullie dat ook niet laten gebeuren op een beurs. Deze mensen zijn helaas overal…

Ik wens iedereen weer een fijne werkweek toe…ik laat snel weer iets van mij horen….

2 antwoorden op “Kerstkaart in Mixed Media stijl”

  1. Lieverd Wat heb je dit weer super mooi gedaan en beschreven..Ik weet precies wat je bedoeld. Ik ga ook sparen voor de maart beurs. Ik hoop dat het snel beter met je gaat en je nog meer rust k rtijgt. Het is zo fijn jouw filmpjes kijken en van jouw ideeën te leren. Hoop dit nog lang te mogen doen..Dank je wel. Pas g o ed op jezelf en voor jou ook een hele goede week. Maak er wat van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *