Kerstkaart met hulsttakje

Mijn eerste kerstkaart van dit jaar

Een tijdje geleden liet ik deze kerstkaart zien op mijn Instagram en Facebook pagina, ik kreeg er best veel leuke reacties op. Ik heb toen maar besloten om er een video over te maken zodat jullie allemaal kunnen zien hoe ik deze kaart heb gemaakt.
Ik was toen al niet fit…had een nierbekkenontsteking en had daar een antibiotica kuur voor gekregen. Het is helaas nog steeds niet over, inmiddels heb ik een 2e kuur gekregen. Ik voel mij al wel iets beter…maar we moeten vrijdag maar even afwachten… dan gaan ze bij de huisarts kijken of het nu wel over is…
Ik heb een aangeboren nierafwijking…dus ik word altijd erg zenuwachtig van een nierbekkenontsteking…maar we blijven positief…

Video over hoe je deze kaart kunt maken…

Ik heb voor vandaag dus wel een video, maar er is geen ondertiteling. Ik ben met de Nederlandse ondertiteling halverwege gekomen en toen ging het gewoon niet meer. Ik hoop in de loop van de komende week dat ik de ondertiteling kan afmaken. Weet dat er ook een aantal kijkers zijn die het Nederlands niet machtig zijn of niet goed genoeg…

Ik ga voor woensdag wel proberen om een video te maken…het is tenslotte voor mij ook wel ontspanning om ze te maken…
Verder gaat alles gewoon door….de meesten van jullie zullen het wel herkennen…je kunt als moeder of vrouw wel ziek zijn…maar de was e.d. loopt niet vanzelf de kast in…
Bij mij tenminste niet…en dan hebben wij natuurlijk ook nog de nodige zorg van onze kinderen die ook gewoon doorgaat…

Hebben jullie nog vragen over deze Kerstkaart of iets anders…stel ze gerust hoor…het geeft mij ook nog iets afleiding…stil zitten kan ik toch niet…
Ik wil deze week ook echt beginnen aan mijn speciale Kerstkaarten…sommige ga ik ook filmen…maar dan moet ik wel een demo kaart klaar hebben…dus er komt nog van alles aan voor jullie! 🙂

Ik wens jullie een hele fijne week toe…geniet van alle kleine momentjes…die doen er ook toe…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *