Kerstkaarten

Eén van de gemaakte kerstkaarten dit jaar.

Ik heb het weer gered…de kerstkaarten zijn op de post…elk jaar is het voor mij toch weer een race tegen de klok om alles op tijd af te krijgen en op de post te krijgen. Het ene jaar gaat het gemakkelijker dan het andere…maar dit jaar was het echt een gevecht. Natuurlijk had ik kerstkaarten gemaakt en heb ik ze gefilmd voor YouTube…

Hieronder vindt je een aantal van die video’s…de rest zijn natuurlijk te zien op mijn YouTube kanaal. Kijk vooral eens bij mijn afspeellijsten zo kun je gemakkelijker video’s terug vinden. Ik heb bijvoorbeeld een afspeellijst gemaakt voor de kerstkaarten.

Zoals ik al zei was het dit jaar echt een race tegen de klok met de kaarten. Ik had er ook niet genoeg en heb het moeten aanvullen met gekochte kaarten. Het is niet anders…kon mij er ook niet druk om maken dit jaar. Wij hadden natuurlijk al een raar jaar achter de rug…maar sinds Sophie niet meer naar school gaat is het gewoon een stuk drukker.

Niet doordat Sophie thuis is…dat is goed te regelen…maar die zaken er rondom heen… al die gesprekken… lees gesprekken om gesprekken… we vliegen echt van hot naar her. Continu oppas regelen voor Sophie…elke avond compleet gevloerd naar bed. Nachten wakker liggen omdat alles nog door je hoofd spookt. Nee hier ben ik niet voor in de wieg gelegd. Ik ben van een plan bedenken en deze ook uitvoeren…geen gedraai eromheen. Niet eindeloos eerst overleggen…vervolgens een nieuwe afspraak maken en dan tijdens dat overleg dezelfde punten als de vorige weer bespreken omdat ze niet zijn uitgevoerd… Bah daar kan ik toch echt niet tegen. Maar ja als je voor dat gedraal betaald wordt en je er onder werktijd zit dan zal het wel anders zijn.

Maar goed…ze zijn weg mijn kerstkaarten en nu hopen dat ze op tijd aankomen. Niet zoals vorig jaar dat de meesten pas na de Kerst kwamen… Ik had toen mijn kaarten via MSG post verstuurd…goedkoper…maar dus een eeuwigheid onderweg. Dus gewoon weer kerstzegels van Postnl gekocht en die zijn ook wel gemakkelijk voor het buitenland moet ik zeggen. Gewoon 2 postzegels plakken en je kunt ze wereldwijd versturen zolang de kaarten niet zwaarder zijn dan 50 gram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *