Kerstkaarten

Petites Gellplates achtergronden.

Het is even geleden een berichtje hier op mijn blog. Het blijft hier gewoon zo razend druk met van alles en nog wat…maar natuurlijk zit ik op creatief gebied niet stil… zo ben ik druk bezig met kerstkaarten te maken en ik probeer van alles uit. Op YouTube komen er ook vele video’s over de kaarten die ik maak.

Momenteel heb ik best veel video’s op YouTube en komen er geregeld nieuwe video’s online…abonneer je dus vooral op mijn YouYube kanaal om geen enkele video meer te missen. Het ontbreekt mij echt aan tijd om elke keer een blog bericht erbij te schrijven of op Facebook een post te maken.

https://www.youtube.com/c/PatriciaZweersBonnet/featured

Klik hierboven op de link naar mijn YouTube kanaal en ik stel mijzelf daar ook even voor.

Wisten jullie dat ik ook vele afspeellijsten heb gemaakt op YouTube zodat video’s gemakkelijk terug gevonden kunnen worden? Zo heb ik al mijn kerstkaarten ook in een afspeellijst staan zodat je gelijk alle video’s in één oogopslag kunt zien.

Resist techniek met wasco

Ik laat op YouTube verschillende technieken zien en probeer zoveel mogelijk te variëren . Misschien denk je ik ben een kaartenmaakster en ik maak geen art journal pagina’s…weet dan dat je alle technieken die ik laat zien ook prima kunt toepassen voor het maken van kaarten. Je gaat dan een oplegkaartje maken die je later op een basiskaart plakt. Op deze manier ontdek je misschien wel hele leuke nieuwe technieken en geef je jezelf een nieuwe uitdaging. Dus eigenlijk een art journal pagina in het klein…en je stuurt ze naar iemand…want dat is wat je meestal doet met de kaarten die je maakt.

Ik ben ook een kaartenmaakster van vroeger uit…ach jullie kennen het vast nog wel…die 3d plaatjes…kaarten borduren…technieken die ik al heel lang niet meer doe omdat ik zoveel leuke andere dingen heb ontdekt. Mijn stelling is dan ook altijd om niet in het veilige bekende te blijven hangen…ga nieuwe dingen ontdekken…het is vaak helemaal niet zo moeilijk.

Ja er wordt soms heel moeilijk over gedaan…zoals bijvoorbeeld mixed media…ik heb dat al zo vaak benoemd in mijn video’s op YouTube…maar het is echt niet zo moeilijk als je eenmaal weet hoe je het moet doen. Daarom maak ik ook die video’s om het ook aan iedereen te laten zien.

Distress Oxide inkten op structuurpapier.

Kerstkaarten….heb er nu inmiddels al best een aantal gemaakt…hoeveel precies,.. geen idee. Ik moet ze echt eens gaan tellen…misschien volgende week als ik even tijd over heb. Maar ook volgende week is het een drukke week. Beide kinderen moeten naar Nijmegen naar het ziekenhuis voor het multidisciplinaire spreekuur spierziekten…Sophie is dus ook thuis vanaf dinsdag. Door alles wat er elke keer gebeurt…de zorgen om de zorg…hebben we ook besloten om Sophie elk weekend naar huis te halen. Het gaat niet zo goed met haar op dit moment en wij willen voorkomen dat ze volledig inklapt…ze loopt echt op het tandvlees en er eigenlijk al ver overheen. Best heftig om je kind zo te zien dat kan ik jullie wel vertellen en ook hebben we twijfels of we er wel goed aan hebben gedaan allemaal.

Maar aan de andere kant liggen de oplossingen ook niet in de thuissituatie…maar dat is nog een hels gevecht wat ook heel veel energie kost. Energie die ik graag in andere dingen had gestoken…vond eigenlijk wel dat het weer eens mijn tijd was…

Als die stress en energie verspilling doet mijn gezondheid natuurlijk niet veel goeds…maar tja… je geeft niet op…je gaat door voor je kinderen…je wilt dat zij zich kunnen ontwikkelen en vooral dat ze mogen zijn wie ze zijn. Zo belangrijk voor hun zelfvertrouwen…want ooit zijn wij er niet meer…dan moeten ze zelf kunnen vechten voor hun rechten. Want rechten hebben ze…net als ieder ander kind en mens…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *