Kleine snelle art journal pagina

Snelle pagina in een boekje van de Action

Vandaag een kleine snelle pagina op klein formaat, maar doordat ik jullie meeneem van het begin tot het eind is de video nog best lang geworden.
Ik heb gewerkt in een klein schetsboekje die je kunt kopen bij de Action voor nog geen euro. Dus lekker budget…en een prima boekje om in te oefenen. Ik doe er dan ook van alles in…maak er kleine art journal pagina’s in…oefen het tekenen en mijn doodles….
Vandaag wil ik jullie dan ook laten zien dat je ook in dit boekje prima een art journal pagina met acrylverf kunt maken.

Ik had deze week gewoon bijzonder weinig tijd om een video te maken, de kinderen zijn thuis en ik kom gewoon nergens aan toe. Als ze eindelijk op bed liggen heb ik geen puf meer om naar zolder te gaan…meestal hobbel ik gelijk achter de kinderen aan naar mijn bed nadat ik eerst beneden alles even aan kant heb gemaakt.
Vrijdag avond ben ik toch maar even naar zolder gegaan om snel even iets te filmen, ik zat echt nog maar net en toen was daar ineens een vuurwerk bom…zo’n verschrikkelijke harde knal…de ramen dansten in de sponningen. Natuurlijk de kinderen wakker…geschrokken en bang….uiteindelijk Sophie maar meegenomen naar zolder…een hele klus om haar boven te krijgen met die gebroken voet…
Maar goed…op een stoel mocht ze kijken hoe mama ging filmen…ik moest geregeld even drogen en dan kon ze even kletsen…want helemaal stil zijn is best lastig…
Het gevolg was dat ik aan het einde een applaus kreeg van mijn lieve meisje…mijn grootste fan zegt ze altijd… 🙂
Hahaha een best bijzondere film dus geworden….

Zoveel leuke structuren….

Eigenlijk was dit best een snelle pagina…zeker ook door het formaat. Ik heb 3 kleuren verf gebruikt en door met 1 sponsje te werken krijg je allerlei mengingen en nieuwe kleuren. Ik heb verschillende technieken in 1 pagina gestopt en daardoor krijg je een achtergrond die heel veel interesse heeft.
In de video leg ik uit waarom ik iets doe…puur om jullie wat meer achtergrond te geven zodat jullie zelf ook lekker aan de slag kunnen. Door wit te gebruiken in je pagina kun je kleuren wat meer naar de achtergrond dringen…zwart laat de kleuren juist wat meer eruit springen. Gebruik daarom deze kleuren altijd in een pagina…het maakt je pagina af.

Schets achtige bloemen in tulpvorm….

Tekenen in een art journal….dat is echt iets wat ik wat meer wil gaan oefenen…ik ben niet echt goed in tekenen, maar vind het wel heel erg leuk om te doen.
Dus ik wil dat ook gewoon wat vaker gaan doen…gewoon puur voor mijzelf…daar is zo’n boekje als deze natuurlijk perfect voor.
Komende dagen hoop ik wat meer tijd te hebben om af en toe even naar de zolder te gaan en daar leuke dingen te maken. Ik heb nog zoveel ideeën…maar zo weinig tijd om ze uit te voeren. Thomas gaat morgen weer naar school…Sophie houden we thuis…we gaan toch eerst nog weer het ziekenhuis bellen voor haar voet.
Het gaat nog steeds niet goed en we willen er toch nog weer even naar laten kijken. Je blijft er mee bezig…vervelen doe ik mij in ieder geval nooit…zou niet weten wat dat is hoor…heb mij in heel mijn leven nog nooit verveeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *