Leuke nieuwe tools…

Twee pagina’s uit mijn creatieve dagboekje

In de onderstaande video vertel ik wat mij allemaal bezig houdt tijdens mijn vakantie, ik kan niet stilzitten en dit doe ik dus ook zeker niet.
Ik heb een aantal nieuwe dingen gekocht waaronder een tool om de opzet lijnen mee te tekenen voor een Mandala. Ik laat ook zien hoe deze tool werkt…het is best handig…maar op mijn oude manier kan het ook prima.

Ook vertel ik over mijn creatieve dagboekje van Augustus en laat ook een aantal pagina´s zien. Op de foto bovenaan dit blogbericht kun je twee pagina´s zien waar ik in de video vertel. Ik laat in de maand augustus ook meer pagina´s zien op mijn Facebookgroep pagina om iedereen een beetje meer inspiratie te geven.
Het boekje van de maand juli houd ik voor mijzelf. Daar heb ik veel echte privé dingen ingeschreven omdat ik echt even dingen kwijt moest. Daar zijn die dagboekjes namelijk zeer geschikt voor.

Ik probeer het bij te houden met de pagina´s…laat ze niet te ver oplopen…maar we hebben nog steeds vakantie, dus alles is in een lager tempo als normaal.
Onderstaande pagina heb ik gisteren gemaakt…onze Belle moest naar de dierenarts om zijn nagels te laten knippen. Wij zeggen dan altijd dat Belle naar de nagelstudio gaat…zijn nagels zijn zo vreselijk dik…die kunnen we niet zelf knippen. Het komt door zijn speciale voer waarschijnlijk…tenminste dat zegt de dierenarts…ze zien niet vaak van die dikke nagels.

Een dubbele pagina in mijn creatief dagboekje…

Het gaat weer behoorlijk warm worden en dan gaat het freubelen ook echt een tandje minder….zeker het filmen…het is dan veel te warm op mijn zolder om te filmen. Ik heb er een mobiele airco staan…maar dat ding maakt veel te veel lawaai tijdens het filmen. Beneden in de woonkamer aan de eettafel kan ik natuurlijk prima freubelen…de waaier aan…maar dan nog wil ik het zo simpel mogelijk houden…

Volgende week ga ik ook nog twee dagen er tussenuit samen met Sophie…even moeder dochter tijd dus…we weten ook niet hoe het allemaal nog verder gaat…ze staat immers op de wachtlijst voor het wonen op het woon-zorgcentrum.
We gaan dus samen naar een hotel…gewoon 1 nachtje slapen en dan weer naar huis…veel meer moet het ook niet zijn, dat trekt ze niet. Maar wel even twee dagen samen optrekken…ontspannen…niets moet en we maken het gewoon gezellig. We hadden nog gedacht om dagjes weg te gaan in de vakantie…maar dat zien we niet zitten…het is overal veel te druk. Voor ons geen dierentuinen of pretparken dus…we maken het thuis gezellig en we hebben een redelijk groot zwembad staan waar ze heerlijk in kunnen spetteren.

Maar dus even twee daagjes genieten van een hotel…gezellig koffie drinken op het terras daar…Sophie is ook een echte koffiemuts…ze vindt het heerlijk. Nou ja de speciale koffie dan zoals cappuccino… Er is een kleine speeltuin bij waar ze kan spelen…we hebben een luxe kamer met bad, dus we vermaken ons wel. In het hotel is het niet zo druk…voor ons juist super… De mannen vinden het prima…die blijven lekker thuis…rust voor hen zeggen we dan maar… Vorig jaar is mijn man met Sophie de hort op geweest…dus nu is het mijn beurt….

Wat gaat er verder nog op creatief gebied gebeuren…nou ik heb heel veel dingen op mijn to do lijstje staan…over twee weken moeten de kinderen weer naar school en heb ik hoop ik weer wat meer tijd voor mijzelf. Dan gaan we het er maar eens goed van nemen…heb ik echte vakantie…nou ja meestal heb je in het begin van een nieuw schooljaar weer de nodige gesprekken…puilt de kalender weer uit van de vele afspraken. Hoewel ik erg benieuwd ben hoe ze dat gaan doen…Corona is nog lang niet weg…integendeel…steeds meer mensen houden zich niet meer aan de maatregelen…afstand houden…nou heel vaak niet meer… misschien hebben we wel weer overleggen via de computer…zo ging het aan het eind van het schooljaar ook.

Dus welke kant we weer opgaan met elkaar…ik houd mijn hart vast…ik wil het in ieder geval nooit weer krijgen dat weet ik wel…dus ik blijf voorzichtig…zoek absoluut de drukte niet op.
Dat slaan we maar mooi even een jaartje over…ik hoop dat diegenen die dat niet doen ver bij mij vandaan blijven…echt ik hoef ze niet in mijn buurt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *