Leuke weggeef aktie op YouTube

Alleen reacties op YouTube zelf dingen mee

Zo ineens gaat het hard op YouTube, dan heeft mijn kanaal ineens al meer dan 4000 abonnees! Tijd dus om eens iets leuks weg te geven aan een abonnee van mijn YouTube kanaal.

Hoewel we het de laatste maanden ontzettend druk hebben gehad hier thuis was ik er al natuurlijk mee bezig. Ik zag die teller oplopen en moest dus wel snel iets verzinnen. Het is zo leuk om dingen weg te geven…te bedenken wat te doen…ik wil er altijd iets persoonlijks van maken. Maar gezien ik deze keer gewoon niet zo heel veel tijd had om iets persoonlijks te maken heb ik zelf een aantal dingen gekocht om zo een leuk pakketje samen te stellen.

In de video zie je natuurlijk maar een gedeelte, diegene die al ooit iets hebben gewonnen bij mij weten dat ik er altijd iets extra’s aan toevoeg.

Wil je meedingen naar deze leuke prijs dan moet je wel geabonneerd zijn op mijn YouTube kanaal en een reactie achter laten bij de video op YouTube. Ik laat namelijk een programma los op de video en die trekt er een reactie uit. Meerdere keren reageren heeft geen zin, dubbele namen worden er uit gefilterd. Iedereen heeft dus evenveel kans om te winnen. Wel zo eerlijk toch?

Alleen reacties op YouTube zelf dingen mee met deze win aktie!

Maar de afgelopen weken waren hier dus razend druk. Wij hebben het zorgcontract ontbonden bij het zorgcentrum en hebben Sophie dus weer naar huis gehaald. Wij hebben het afgelopen jaar zoveel geprobeerd, maar het lukte gewoon niet en het ging ten koste van ons kind. Wij wilden het niet verder laten escaleren, Sophie had al een behoorlijk trauma opgelopen. Het zorgcentrum is gewoon een te grote organisatie waar niets loopt. De zorg is onder de maat hoewel dat niet altijd te wijden is aan de handen op de woongroep.

Er gebeurden daar zoveel dingen die gewoon niet konden, regels werden met handen en voeten overtreden. Het bestuur deed niets…er werden managers en coaches aangetrokken…je weet wel…uurtje factuurtje en dus hele dure mensen die niets oplossen en het vaak alleen maar erger maken omdat ze geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.

Het gaat allemaal ten koste van de cliënten…goede werknemers vallen uit met een burn out of gaan ergens anders werken…wat ik ook heel goed kan begrijpen. Maar het neemt niet weg dat het gewoon ernstig is wat er gebeurt is en dat dit nooit had mogen gebeuren. Een vertrouwens persoon die probeert om bij Sophie alles eruit te krijgen heeft het al mentale mishandeling genoemd wat er allemaal gebeurt is.

Sophie is beschadigd en het wordt voor ons nu heel hard werken om haar weer op het niveau te krijgen zoals ze een jaar geleden was voor ze naar de woongroep ging. We hebben inmiddels al een plan opgesteld en gaan het op onze eigen manier doen. Geen mensen hier meer in huis…geeft alleen onrust bij het hele gezin…

Ik heb vrijdag een duo fiets kunnen lenen zodat ik heerlijk heb kunnen fietsen met Sophie… je zag haar gewoon genieten naast mij op die fiets. Heerlijk o.a. naar het Hulsbeek geweest samen… Dit moeten we vaker doen…. Morgen gaan we het grote zwembad in de achtertuin opzetten…het gaat mooi weer worden de komende dagen. Sophie gaat maar 2 uurtjes per dag naar school, meer kan ze nog niet aan. Dus de rest van de dag moeten Gerwin en ik haar samen om en om begeleiden. Het is zwaar…maar we hebben nu al meer rust dan het afgelopen jaar waarin we zoveel stress en verdriet hebben gehad…

4 antwoorden op “Leuke weggeef aktie op YouTube”

  1. Sterkte Patricia en Gerwin valt allemaal niet mee .Tien gaat vanaf as dinsdag 2x per week naar dagopvang…..En ik loot graag mee ,niet geschoten altijd mis ..liefs groet Gerrie

    1. Bedankt Gerrie…tja jij hebt ook genoeg voor je kiezen hé… zo verschrikkelijk zwaar voor je allemaal. Jij bent een topper!

  2. hallo Patrica

    Een hele prestatie 4000 volgers. Gefeliciteerd ik hoop dat je nog heel lang mag doorgaan met deze video’s Want ze geven een hoop inspiratie om leuke dingen te maken.
    Ook als je niet altijd tijd hebt er zijn genoeg leuke dingen om te doen in wat minder tijd . Dat je nog lang door mag gaan.

    Groetjes van Ine Hendriks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *