Luie zondag

Nou ja lui….vandaag ben ik super druk geweest met van alles….Ik heb vandaag weer een nieuwe video online gezet op YouTube. Deze keer over mixed media…
Een video waar je echt even voor moet gaan zitten, hij duurt maar liefst bijna 50 minuten. Er is ook zoveel te vertellen over mixed media…maar er wordt vaak zo moeilijk over gedaan. Terwijl dat helemaal niet nodig is. Ik leg het in de video allemaal uit.

Verder ben ik druk bezig met het ontwerpen van een mini scrap ablum, mijn eerste probeersel is klaar. Nu verder uitwerken…al mijn aantekeningen goed uitschrijven. Denk niet dat anderen daar uit wijs zouden kunnen worden hoor…het is echt Patricia’s geheimschrift, vol met afkortingen en krabbels… 🙂

Ik ga daar een video over maken zodat jullie ook allemaal zo’n album kunnen maken. Het is niet echt moeilijk, maar wel heel veel werk. Er gaat dus heel veel tijd inzitten om het te maken…laat staan er een video over te maken. Maar we gaan er aankomende week eens naar kijken.

Verder ben ik druk met ATC kaarten maken…zo leuk om te doen. Ik heb er inmiddels al een heel stel klaar en heb er nu ook een doosje voor bij ontworpen. Daarover later meer. Het doosje is bijna af en dan moet ik de beschrijving nog uitwerken….ook hier weer mijn bekende klad papiertjes….

Tussen alles door probeer ik dit blog ook nog in goede banen te leiden…dat valt nog niet altijd mee. Privé is het ook reuze druk natuurlijk, dus er blijft niet veel tijd over voor mijn creatieve uitspattingen…. Maar goed ooit zal die tijd nog wel weer komen….hoop ik tenminste. Ik houd jullie op de hoogte in ieder geval.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *