Mandala op een andere manier

Een keer wat anders…meerdere Mandala´s op 1 pagina

Het is even geleden mijn laatste blog bericht…het was gewoon raar druk hier in huize Zweers…maar nu ligt alles even stil…en toch heb ik weinig tijd voor mijzelf…zeg maar gerust bijna geen tijd voor mijzelf.

Gerwin is positief getest op Corona…vandaag zijn Thomas en ikzelf ook getest… Gerwin was behoorlijk ziek, maar gelukkig heeft hij geen koorts meer. Heel langzaam gaat het een beetje de goede kant op en we hopen ook dat het de goede kant op blijft gaan. Thomas is inmiddels ook flink ziek geworden….beide hebben in het voorjaar hele milde klachten gehad. Ik was degene die in het voorjaar zo vreselijk ziek was….maar nu zijn mijn klachten redelijk mild. Hoewel ik alles nog in mijn lichaam voel van afgelopen voorjaar…nog steeds waren mijn longen niet goed en was ik vaak zo vreselijk moe…. het zou heel lang duren volgens mijn huisarts…en nu staan we weer voor hetzelfde….

Net als in het voorjaar geen idee van wie het af komt…we waren zo voorzichtig…niemand kwam thuis alleen de hulpverlening voor de kinderen en een goede vriendin… Het kwam ook als een mokerslag bij Gerwin…positief….hij… Nee hij dacht toch echt dat het griep was…maar het bleek toch het Coronavirus te zijn.
Nu moet ik wel zeggen dat het hier in de stad volgens mij hard gaat momenteel…het was ook vreselijk druk bij de teststraat…Eerst was het alleen nog Enschede…maar nu is het al in heel Twente…

Tijd voor mij om af en toe echt te plannen om mijn hoofd leeg te maken! Anders gaan we het niet trekken…kinderen thuis…geen ondersteuning…da´s best pittig.
Ik ga dus af en toe echt even naar mijn zolder…dan sluip ik er naar toe en ga dingen doen. Ik wil ook vooral voor mijzelf bezig blijven. Het geeft mij de nodige rust en ontspanning. Ik ga de komende tijd wat kortere video’s maken waarin ik kleine techniekjes uitleg…kleine projectjes maak… Vandaag leg ik dus uit hoe je op een andere manier ook leuke Mandala’s kunt maken. Ik heb tot nu toe laten zien dat ik vanuit het midden begon en het naar buiten toe uit ging werken…nu laat ik zien dat je ook prima meerder Mandala’s op 1 pagina kunt maken….

Dus vind je het leuk om Mandala’s te tekenen…dan is dit weer eens wat anders. Ik hoop dat jullie de video’s de komende tijd leuk gaan vinden…we blijven zo lang mogelijk doorgaan. Het is immers voor mij ook een moment van ontspanning…maar ook een stok voor de anderen…met name de kinderen…ga maar even naar papa… Zo af en toe moet dat gewoon even kunnen. Anders ga ik de boel niet meer trekken.

Allemaal in huis…niet naar buiten mogen…gelukkig is er Appie om de boodschappen te brengen…al had ik uit voorzorg alle grote dingen al gehaald toen mijn man thuis kwam van het werk. Vervelen heb ik mijzelf nog nooit gedaan…ben het gewend om hard te werken…én heb een fantastische hobby…Sophie bezig houden in een hele opgave…ze snapt er niets van…maar niet klagen maar dragen…dat is wat ik van huis uit heb meegekregen…dat doen we dus ook zeker. Degene die mij kent weet dat ook wel…we blijven altijd positief…wat er ook gebeurt. Het heeft geen zin om negatief te zijn…dan maak je het jezelf alleen maar moeilijker. Dat moet je nooit doen. Wees blij met de dingen die je nog wel kunt…er kan ook een tijd komen dat je nog meer moet inleveren. Wie dat inleveren herkent weet wat ik bedoel…ik zie het bij mijzelf…maar nog meer bij mijn kinderen…ze hebben geen onbezorgd leventje…nooit gehad ook. Maar toch zijn ze sterk en ik ben super trots op ze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *