Mandala’s tekenen compleet overzicht

Het uiteindelijke resultaat van de Mandala die ik gefilmd heb voor jullie

Er gingen heel wat uurtjes werk in zitten…maar het is klaar…de Mandala is helemaal af. Van het begin tot het eind gefilmd hoe ik dat doe en hoe jullie dit ook zo kunnen doen.
Vooral deel 1 is belangrijk om die eerste opzet goed te krijgen. Is deze niet goed dan krijg je nooit een mooie Mandala. Die hulplijntjes teken je niet voor niets.

Het eindresultaat na heel wat uurtjes tekenen en kleuren…

Afgelopen maandag ben ik er eens voor gaan zitten…bijna 3 uur heb ik totaal zitten filmen…er is uiteindelijk een klein uurtje overgebleven aan video.
Gerwin, mijn man had Sophie meegenomen. Ze waren samen gaan vissen bij een grote vijver hier in de buurt. Ze vindt dat geweldig…die grote steuren en andere vissen die daar in zitten. Helaas hadden ze niets gevangen, maar ze waren er even uit.
Ik had zo echt even de tijd voor mezelf en kon alles rustig filmen en afmaken. Vandaag heb ik alles gemonteerd en nu dus ook gelijk online gezet.

In de beschrijving van de video op YouTube kun je een lijst vinden van alle gebruikte materialen. De linkjes die je er bij ziet staan zijn weer naar de webwinkel waar ik zelf ook mijn inkopen doe. De Mandala is best druk geworden, maar ik wilde jullie veel patroontjes laten zien. Jullie kunnen zelf keuzes maken welke wel en welke je niet gebruikt.

Om hier een compleet overzicht te geven kun je de video van deel 1 hieronder terug vinden.

Kijk de video op YouTube voor een overzicht wat ik heb gebruikt aan materialen.

In deel 1 dus die belangrijke eerste opzet van hulplijnen…deze opzet gebruik je voor elke Mandala. Daarna kun je zelf een basis maken voor de rest van de Mandala.

Deel 2…simpele bladvormen tekenen.

Nu is de serie over het Mandala tekenen compleet en weet iedereen hoe te beginnen en hoe alles af te maken. Zoek inspiratie op Pinterest bijvoorbeeld, dat doe ik ook. Hieronder de link naar mijn Pinterest pagina.

Pinterest: https://nl.pinterest.com/patriciazweers/

Kijk vooral in mijn map Doodling, daar vindt je voorbeelden en inspiratie op het gebied van Mandala’s, maar ook van vele andere dingen die ermee te maken hebben.
Ook verzamel ik veel andere dingen, het is echt een online prikbord waar ik mijn inspiratie kan weghalen op vele verschillende vlakken. Of het nu art journals zijn, haakpatronen, Kerstkaarten….

Nu de Mandala klaar is wordt het tijd voor andere dingen…natuurlijk gaan we vakantie vieren…ik heb zelfs nog een nachtje hotel geboekt voor een kleine mini vakantie met Sophie. Even echt moeder-dochter tijd… Maar dat is pas in augustus…vlak voor het einde van onze vakantie. We hopen nog op een paar mooie dagen zodat we ons zwembad nog kunnen gebruiken. Verder zien we het wel.

We hebben ook veel ziekenhuis gebeuren tussendoor…dat vergt ook het nodige van de kinderen. Daarna is het altijd even een dagje bijkomen. Dus veel dagjes uit zullen er denk ik verder ook niet meer bijkomen. Of er tijd overblijft voor de hobby? Geen idee…maar daar maken we ons ook even niet echt druk over. Vakantie is ook vakantie toch? Even alles los laten en genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *