Mei vakantie…

Twee weken even de druk eraf…nou ja ruim twee weken. Wat hebben we prachtig weer, maar volgens mij blijft het helaas niet zo. Ik ben natuurlijk al aan het genieten…de vakantie was hier vorige week al een beetje begonnen.
Ik hoop woensdag nog een video online te kunnen zetten en dan neem ik echt even vakantie. We gaan aankomende vrijdag als het goed is met de luchtballon…ik hoop niet dat het al weer wordt uitgesteld vanwege het weer.
Ik ben de kinderen al een beetje aan het voorbereiden dat het weer kan gebeuren.

Deze week is het nog even een beetje rommelig….maar volgende week is het echte rust…dan gaan we met ons vieren in de relax stand en hebben we allemaal vakantie.

Volgende week donderdag zijn Thomas en Sophie jarig, ze worden al weer 11 jaar…wat gaat die tijd toch snel…. Gelukkig blijven ze knuffel kinderen en zeggen heel vaak dat ze mij lief vinden… dat is toch wel heel bijzonder…de meeste kinderen van hun leeftijd doen dat echt niet meer hoor! Dat is dan misschien wel een voordeel van kinderen zoals Thomas en Sophie….

Natuurlijk ga ik niet stil zitten in de vakantie…ik hoop nog heel veel leuke dingen te maken en ga dit dan ook wel met jullie delen…misschien via dit blog…maar zeker via Instagram en Facebook…

Dus geen zorgen…ik kom terug…maar ik ga ook even van mijn vakantie genieten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *