Mini scrapalbum…de decoratie

De voorkant van het mini scrapalbum gemaakt met het luxe paperblock van de Action.

En dan is het alweer 1 januari 2020…wat is het jaar weer snel gegaan….we hebben de afgelopen dagen heerlijk genoten van oud en nieuw…oliebollen bakken en allemaal mensen over de vloer… De kids vinden het heerlijk om vuurwerk af te steken…zijn er totaal niet bang voor…maar alleen onder begeleiding van papa natuurlijk…overigens net zo’n vuurwerk gek…dus ze hebben het niet van een vreemde. 🙂
Ik wil dan ook beginnen om jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en vooral ook creatief nieuwjaar te wensen….

Vandaag zoals beloofd het laatste deel van het mini scrapalbum dat we de afgelopen woensdagen gemaakt hebben…ik laat zien hoe ik mijn scrapalbums afwerk.
Jullie weten ik ben niet van de foto’s, dus in mijn scrapalbum ook geen foto’s maar leuke plaatjes…gedichtjes en zelfgemaakte kaartjes.

Het is een lange video geworden…maar ik wilde het decoreren in één video laten zien…door van te voren heel veel voor te bereiden kun je het decoreren in één avond of middag doen…gewoon er even heerlijk voor gaan zitten.
Ik laat het in de video wel zien…ik spreid alle plaatjes uit zodat ik veel overzicht heb…ook al het andere decoratie materiaal leg ik om mij heen.
Ik begin met de pagina’s, vervolgens de binnenkanten en als allerlaatste decoreer ik de kaft. Door dit als laatste te doen voorkom je beschadigingen en blijft je kaft mooi.

Hebben jullie nog vragen over iets wat met het album te maken heeft…vraag het gerust…ik wil nog een “flip through” video maken en dan kan ik die vragen mooi beantwoorden.
Ik hoop dat jullie dit een leuke serie hebben gevonden…ik ben van plan om op Facebook een groep te maken waar jullie kunnen laten zien wat jullie gemaakt hebben naar aanleiding van mijn video’s. Ik ben daar namelijk erg benieuwd naar…maar dan voor later…

we hebben nog een paar dagen vakantie…maandag gaan de kinderen weer naar school en dan wordt het voor mij ook wel weer wat rustiger…hoewel ik de drukte van de afgelopen dagen ook wel gezellig vond.
Het is andere drukte dan normaal…ook wel gezellig…maar toch blij als het weer “normaal” is hier thuis. Meer tijd om even heerlijk op mijn zolder te kruipen als de kinderen op school zitten…lekker weer oefenen en nieuwe technieken uitproberen.

2 antwoorden op “Mini scrapalbum…de decoratie”

  1. Lieverd Wat heb je dit geweldig gemaakt en verwoord.
    Dat plan wat jij gaat bedenken kun je dat ook op inst a gram doen lijkt me super.
    Maar om terug te komen op deze video en dit a album.. het album is echt een plaatje v a n voor naar achter inclusief de kaft. Super heb je het gedaan. Geniet nog effe lekker van je gezinnetje bij elkaar en hoop snel weer iets moois van je te zien.
    Dag lieverd let wel goed op jez e l f he

    1. Ha die lieve Hellen…ik ga dit jaar mij eens verdiepen in die sociale media dingen…moet op dat gebied nog veel leren ben ik bang…maar het gaat vast goed komen zoals altijd… 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *