Mixed media Tag in kerst stijl

Leuke Tag voor aan een cadeau

In de onderstaande video laat ik zien hoe je een leuke mixed media Tag kunt maken om bijvoorbeeld aan een fles wijn te hangen. Helemaal met de gedachten van de Kerst in het vooruitzicht dacht ik dat het wel leuk zou zijn.

Ik had deze week een hele drukke week en dus ook niet veel tijd om te freubelen, toen ik eindelijk even tijd had heb ik ook gelijk de camera maar aangezet en alles gefilmd zodat jullie kunnen zien hoe ik de Tag heb gemaakt.
Ik had een verzoek gekregen om eens een Tag te maken en eigenlijk vind ik dat ook heel leuk om te doen. Je kunt er ook alle kanten mee op…zo heeft er bij ons aan de kast in onze woonkamer ook heel lang een zelfgemaakte Tag gehangen. Nu we een nieuwe kast hebben en de deurtjes van de kast niet meer met een sleutel op slot gaan is de Tag naar boven gegaan en hangt hij boven op zolder te pronken.

Maar zo zie je maar…een Tag hoeft niet altijd aan een cadeau…hoewel dat natuurlijk vaak wel net dat beetje extra geeft…
Mocht je vragen hebben na aanleiding van deze video…vraag het mij gewoon…ik heb onderin de beschrijving van de video weer alle gebruikte materialen voor jullie op een rij gezet. Vanwege het lawaai bij de buren kon ik niet uitleggen wat ik deed, de buren waren bezig hun zolder te verbouwen en daarom moest ik zonder geluid filmen.
Natuurlijk heb ik er wel een gezellig muziekje ondergezet zodat jullie achterover kunnen leunen en relaxed kunnen kijken naar wat ik doe.

Deze Tag kan zo aan een fles wijn worden gehangen…

Het meeste tijd gaat zoals gewoonlijk weer zitten in het drogen…de Nuvo spray heb ik wel gedroogd met de heattool. Nadat ik alle decoratie had vast gelijmd heb ik het echt even weg gelegd en aan de lucht laten drogen voor een paar uur.
Ik heb onlangs de Nuvo Mica Mist spray gekocht in verschillende kleuren…wat een prachtige spray is dat toch. De kleuren zijn heel mooi en dan die glans….
Hieronder een link waar je het kunt kopen…

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-mica-mist-crimson-velvet-80ml?tracking=5d4f2527c9a03

Nu alleen de tijd nog om er eens heerlijk mee te gaan spelen….maar ik hoop toch echt dat dat eens weer een beetje komt. Het is de afgelopen weken constant hollen van het één na het andere…heel veel dingen die er geregeld moeten worden…
Soms weet ik van voren niet meer dat ik van achteren leef…maar we vechten door…geven het nooit op….
Voor de meesten is het niet eens te bevatten hoeveel zorgen je kunt hebben om je kinderen…maar je houdt van je kinderen…dus dan vecht je daar ook voor…

Altijd maar positief blijven…soms is dat knap lastig….maar aan de andere kant verlies je het ook als je negatief gaat denken…je komt dan in die spiraal naar beneden en dat wil je niet. Dus hoe moeilijk het soms ook is….blijf altijd positief…. blijf lachen en geniet van al die kleine momentjes…dat is echt mijn levensmotto. 🙂

4 antwoorden op “Mixed media Tag in kerst stijl”

 1. Lieverd ik weet wat je doormaakt vind het super dat je het wilt delen da t ik er voor je mag zijn.
  Lieverd Wat een geweldige video..
  Mijn complimenten eigenlijk meer dan dat.
  Ik ben zo trots op je En het
  Motto . Genieten va n de kleine dingen is echt waar.

  Lieverd pas goed op jezelf Ik hoop tot heel snel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *