Mixed media Tag op Kraft

Spelen met materialen op Kraft papier

Poeh wat was het vreselijk warm de afgelopen week….de verf droogde bijna in de tube en zonder mijn airco was het niet te doen eigenlijk op zolder. Ik heb er dus ook voor gekozen om alleen een intro en een eind op te nemen met geluid en voor de rest er een gezellig muziekje eronder te zetten.

Ik heb er voor gekozen om een snelle Tag te maken die ik later in een art journal pagina kan verwerken. Met een Tag ben je nu eenmaal sneller klaar en je kunt later bepalen wat je er verder mee wil gaan doen.

Vandaag is het Vaderdag…Sophie is het hele weekend thuis…dus ik heb alles ruim van te voren voorbereid en gefilmd. We hebben Sophie een extra weekendje thuis, dus ze is 3 weekenden achter elkaar thuis.

We hebben er een gezellig weekend van gemaakt en papa is goed verwend. De zelfgemaakte cadeautjes zijn natuurlijk het mooist…vooral Sophie is hier zo goed in. Ze is zo heerlijk creatief…maar het geeft haar ook rust…snap dat wel…heb dat zelf ook nodig.

Volgende week krijg ik mijn 2e corona vaccinatie…zie er best een beetje tegenop…maar aan de andere kant…wil ook nooit geen corona weer…Sophie heeft ook al een vaccinatie gehad, Thomas nog niet…is ook maar de vraag of hij er 1 krijgt. Hij wil wel graag…maar ja gewoon afwachten maar.

Ik hoop wel dat het volgende week niet zo vreselijk warm meer wordt…hoe ouder ik wordt des te slechter ik er tegen kan…heb nergens zin in en ben zo snel benauwd…ik wil nog wat gaan uittesten met die nieuwe alcohol inkt van de Action en dat natuurlijk ook gaan filmen. Verder zien we het wel de komende week…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *