Oude producten….

Kijk vooral achter in je kast voor al die oude producten…

Ik weet zeker dat iedereen die freubelt dit wel heeft…oude producten die helemaal achter in een kast staan of onder in een kratje…die je gewoon nooit meer gebruikt…dat is eigenlijk gewoon zonde. Op een gegeven moment ga je die kast of kratje uitzoeken en dan beland het vaak in de prullenbak…waarom niet eerder er iets mee doen?

In de video op YouTube vertel ik erover en daag iedereen eigenlijk uit om die producten uit de kast te halen en er uiteindelijk iets leuks mee te gaan doen. Want waarom laten staan en uiteindelijk weggooien…dat is toch zonde?

Ik zou zeggen ga hier eens op een andere manier naar kijken…ga aan het uitproberen wat je allemaal nog meer kunt doen met dat product…ga ook vooral compleet buiten je comfort zone…ga dingen uitproberen…nu kan het juist! Je deed toch al niets met die producten, anders stonden ze niet achter in je kast of lagen ze niet onderin dat kratje…

Je hoeft niet overal gelijk een project van te maken. Juist door dingen uit te proberen leer je heel veel over materialen en wat je er allemaal mee kunt doen. Besteed hier gewoon eens een avond, middag, ochtend of zelfs een hele dag aan! 🙂

Genoeg restjes papier bij de hand om dingen uit te testen…verzamel gewoon van alles om je heen en je zal zien dat je ineens weer inspiratie krijgt. Maar je moet wel beginnen…dat is soms een drempel waar je even overheen moet…maar als je er eenmaal overheen bent….

Ik mag dit graag doen…gewoon heerlijk prutsen zonder er echt iets van te maken…dat is namelijk ook iets wat je moet los laten…je hoeft niet overal iets van te maken…er is niemand die dat zegt toch? Ook het prutsen en uittesten hoort bij je hobby…dat is juist creatief bezig zijn!

Ik daag jullie dus allemaal uit om eens achter in die kast te gaan kijken wat jij nog hebt liggen…laat het ook vooral zien op de groep op Facebook: Patricia’s inspiratiehoek…

https://www.facebook.com/groups/256421835765662

Hier mag je ook dat soort dingen laten zien! Ook dat zijn creaties en je kunt er anderen weer mee inspireren! Of je nu een groot budget hebt of een kleine…je hebt vaak allemaal wel iets in de kast staan wat je nooit meer gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *