Pauze…

Helaas…ik heb zo mijn best gedaan om dat stomme corona virus buiten de deur te houden. Helaas is dat dus niet gelukt…sinds afgelopen maandag ben ik ziek…en niet zo´n beetje ook.
Ik heb besloten om echt even rust te nemen…ook omdat ik niet anders meer kan. Van kinds af aan heb ik al Astma…al ging het de laatste jaren eigenlijk heel goed en was het heel goed onder controle. Helaas nu het virus heeft toegeslagen hebben mijn longen het heel zwaar…ik ben super benauwd en praten kost heel veel moeite.

Ik heb een korte video voor jullie gemaakt op YouTube omdat ik jullie allemaal wil laten weten waarom ik de komende weken niet veel te vinden ben op social media.
Hoewel ik zoveel zin had om met de nieuwe verfjes van Dylusions aan de slag te gaan…ligt alles nu even stil. Het voelt net alsof er een vrachtwagen over mij heen is gereden en ik heb de laatste dagen veel in bed gelegen.
Gerwin heeft herhaaldelijk contact met de huisarts gehad en ik moest ook naar de speciale corona post. Hier hebben ze alle andere dingen uitgesloten om maar niets over het hoofd te zien. Het was een hele rare en enge gewaarwording dat kan ik je wel zeggen. Maanmannetjes en maanvrouwtjes die bloed prikken…naar je longen luisteren enz. Mijn man moest ook in de auto blijven zitten en mocht niet mee naar binnen.

Ik heb allemaal extra puffers gekregen en mijn ventolin dosis is meer dan verdubbeld om mijn longen maar op gang te houden. Wanneer ik er weer ben…geen idee…moest er rekening mee houden dat die erge vermoeidheid nog wel heel lang kon aanhouden…er is gewoon niets bekend nog…ook niet over de schade aan de longen…
Mijn man is nu ook thuis en zorgt voor de kinderen. Ik probeer te ondersteunen waar ik kan…maar het is knap lastig.

Lieve mensen blijf toch alsjeblieft binnen en als je buiten bent houdt je dan aan de voorschriften…ze zijn er echt niet voor niets! Helaas zijn er nog steeds mensen die nergens wat op uit doen…vaak ook nog eens oudere mensen waarvan je toch mag verwachten dat ze meer verstand hebben! Corona is geen “griepje”…echt niet…dit is veel heftiger dan griep… Het enge is dat er veel meer mensen zijn die het hebben en waarschijnlijk niet eens weten…er wordt nauwelijks getest…Ik vond het al heel eng…maar ik vind het nu veel enger geworden nu ik het zelf ook heb gekregen. Het komt wel weer goed…maar heeft even tijd nodig en die ga ik ook nemen….Pas goed op jullie zelf en jullie naasten….

4 antwoorden op “Pauze…”

 1. Heel veel beterschap , en neem de tijd om te herstellen ,wel fijn dat je thuis kunt blijven .gr Gerrie

  1. Bedankt Gerrie…komt goed. Lig op bed en neem mijn rust…jij en Tien kalm aan doen.

 2. Dag Patricia,
  ik heb sinds kort je filmpjes ontdekt. Ik ken je nog niet zo goed, maar die paar filmpjes,die ik zag waren heel leuk.
  Ik wens je heel heel veel beterschap, denk nu vooral aan jezelf, ook veel sterkte voor je man en kinderen.
  Hartelijke groeten,
  Kitty

  1. Bedankt…zo lief al die reacties. Doet mij goed. Al knap ik nog niet echt op…tot nu toe ben ik ook niet verder achteruit gegaan en dat is positief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *