Quilten met papier

Art journal pagina in Dylusions stijl…

Vandaag laat ik een art journal pagina zien die gemaakt is met allemaal kleine stukjes papier in bepaalde vormen geknipt. Ik heb een soort quilt gemaakt, niet van stof, maar van papier dus. Ik heb het nieuwe stencil van Dylusions gebruikt, de 1,5 inch quilt.

In de video leg ik uit hoe ik deze pagina heb gemaakt, ik moet zeggen dat het nog best veel werk was. Ik ben er nog best lang mee bezig geweest, het was een heel gepuzzel….maar wel ontzettend leuk om te doen hoor.

Al met al ben ik toch wel een aantal uur bezig geweest met deze pagina, het inkleuren van de stempelafdrukjes en de zwarte lijnen heb ik ’s avonds bij de tv gedaan.
Gisteren was de persconferentie weer en die wilde ik toch wel even zien, dus ik ben beneden aan de eettafel gaan zitten met mijn journal en andere spulletjes.

Dit is mijn laatste video voor mijn vakantie, we gaan even onze batterij weer opladen. De kinderen hebben altijd twee weken vakantie in de meivakantie. Dat is ook altijd het moment dat we er even tussenuit gaan, de kinderen zijn dan ook nog jarig (2 mei)…
Vorig jaar moesten we thuis blijven vanwege de corona, nu is er gelukkig iets meer mogelijk… Ik moet zeggen dat we er ook echt even aan toe zijn om even niets meer te moeten…de kalender is leeg tot half mei…nou ja leeg…we moeten thuis nog aan de slag…
Dingen die maar bleven liggen….waar we gewoon niet aan toe kwamen…nu al dat andere op een laag pitje staat moet het ook gebeuren.

Ik ga dan ook even een pauze houden qua blog, YouTube en Facebook en ben half mei weer terug met een nieuwe video. Natuurlijk blijf ik alles wel een beetje in de gaten houden en zal ook reageren mocht dat nodig zijn. Ik heb mijzelf ook voorgenomen om heerlijk even aan de frutsel te gaan en dat ga ik natuurlijk laten zien in de groep op Facebook.

https://www.facebook.com/groups/256421835765662

Hierboven nogmaals de link naar deze groep waar je lid van kunt worden. Waar je zelf al je gemaakte creaties kunt showen of natuurlijk mee kijken en vooral mee kletsen.

Mijn man heeft al vakantie en nu ik de video gemonteerd heb en alles afgerond ga ik ook het nodige loslaten. We gaan nu bezig met lijstjes maken voor wat we mee moeten nemen, alle medicijnen zijn weer op voorraad…natuurlijk moeten we ook alvast nadenken over de verjaardag van de kinderen…maar het is nu echt even tijd voor de leuke dingen…even geen gesprekken meer…geen stapels formulieren wat we moeten invullen….nog twee ochtenden vroeg uit bed…en dan echt in de relaxstand. Vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *