Reclame

Het is jullie vast wel opgevallen dat er een reclame blokje op mijn blog staat van Bol.com. Normaal gesproken ben ik niet van de reclames op een blog, vaak heb je hier geen zeggenschap over. Dat is iets wat ik in ieder geval niet wil. Ik wil geen reclame maken voor dingen waar ik niet achter sta of bedrijven waar ik niet bekend mee ben.

Via Bol.com is het anders, ik kan alles zelf aanpassen en nu reclame maken voor de dingen waar ik zelf ook achter sta. Dingen die ik zelf ook koop bij Bol.com.
Maar ik wil dit wel aan jullie uitleggen hoe dit nu allemaal zit.

Ik krijg alleen een kleine vergoeding hiervoor als jullie via mijn blog klikken op een product. Jullie worden dan automatisch doorverwezen naar de pagina van Bol.com waar je het product kunt vinden. Pas als er ook daadwerkelijk een aankoop wordt gedaan binnen een aantal dagen van het artikel of een ander artikel krijg ik daar dus een kleine provisie voor. Voor jullie kost het natuurlijk niets extra’s.
Nu moet je niet denken dat ik daar veel aan verdien…maar elke euro is weer meegenomen en daar kan ik weer materiaal voor kopen om leuke video’s te maken.

Ik moet alles zelf bekostigen, heb geen sponsors of een merk achter mij staan. Dat wil ik ook niet overigens. Ik wil objectief kunnen blijven…als iets mij niet bevalt wil ik dat kunnen zeggen. Of als mij juist iets wel heel erg bevalt zoals die make-up borstels van de laatste video dan wil ik dat ook met jullie kunnen delen.
Ik vind het heel belangrijk dat de hobby betaalbaar blijft…jullie hebben vast ook geen geld boompje achter jullie huis staan…ik ook niet helaas….

Ik weet niet of jullie zelf wel eens iets bestellen via Bol.com…maar ik zou het heel lief vinden als jullie aan mij zouden denken en dan de bestelling via een door-link van mijn blog zouden willen doen.
Zelf bestel ik geregeld iets bij Bol.com…niet alles, want soms is het duurder…maar toch wel heel veel. De tijd dat Bol.com alleen boeken had is al lang voorbij. tegenwoordig hebben ze er zoveel…
Zo kopen wij er ook altijd grote zakken kattenbrokjes. Onze Belle heeft speciaal voer die je niet in de supermarkt of dierenwinkel kunt kopen, maar alleen bij de dierenarts.
Daar is dat natuurlijk ontzettend duur en bij Bol.com zijn ook veel andere internet winkels die via Bol.com hun artikelen aanbieden. Zo kopen wij onze brokjes via Bol.com en veel goedkoper, het wordt gratis verzonden vanaf 20 euro… Geen gezeul meer met die grote zakken, de pakketbezorger zet de zak netjes in de gang op het plekje waar we het hebben staan.

Puur gemak dus…zo bestellen wij ook het speelgoed daar… Voor Thomas en Sophie is het geen doen om naar een speelgoedwinkel te gaan. Ze zien veel te veel en raken helemaal overprikkeld. Nu doe ik via de website een selectie en is er voor ze voldoende overzicht…. Zo bestel ik ook altijd online hun kleding, kan op maat selecteren en geen verdriet als iets niet op voorraad is…
Ik weet dat de fysieke winkels het moeilijk hebben…maar hier in Oldenzaal is ook niet zoveel meer te vinden. Je moet al snel naar een grote stad en dat is vaak veel te druk voor mijn kinderen. Veel winkels zijn ook niet rolstoel vriendelijk en dan is het een hele klus om tussen al die rekken door te komen. Of je hebt een winkel waar ze alles op de eerste verdieping hebben…geen lift alleen een trap…. Totaal niet klantvriendelijk…
Wij doen het dus mooi online allemaal….en ik denk dat ik niet de enigste ben…

Morgen ga ik nog een video online zetten op YouTube…en dan gaan we van onze vakantie genieten…de druk kan eraf…hopen dat het weer een beetje gaat meewerken.
Het waait hier flink momenteel…dat mag wel ietsjes minder…en verder als het maar droog blijft…

2 antwoorden op “Reclame”

 1. Lieve Patricia

  Wat een geweldig idee.
  En idd jij d o et zoveel voor ons d it moet kunnen.
  Ik zal vragen of de mensen om mij heen dat willen doen.

  Hoop idd dat je tijd krijgt voor jezelf en je gezin.
  Ben wel nieuwsgierig naar je video morgen.

  Fijne vakantie
  Tot mails

  Dikke knuffel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *